101 beste stammetatoveringer for menn: kule design + ideer (2022 guide)

Stammetatoveringer er fortsatt noen av de mest klassiske og populære tatoveringsideene for menn. Faktisk ser mange gutter på tribal tatoveringsdesign først når de vil bli blekket. Stammetatoveringen stammer fra gamle kulturer og tradisjoner som et tegn på mot og styrke for krigere, og fordi stammedesign gir allsidighet og stil, skaper de dårlige kroppskunst.

Så hvis du leter etter de beste stammetatoveringene, vil du sette pris på vår liste over kule ideer og unike design. Enkel, billig og generelt blekket i svart i stedet for farge, menn kan velge mellom tatoveringer fra stammer, skulder, arm, bryst, underarm, ben og rygg. Og med så mange forskjellige typer design, alt fra moderne og unike til små og meningsfulle, har gutta en sjanse til å være kreative med sin stammetatovering.

Til syvende og sist kan kunstnere over hele landet være enige om at stammetatoveringer er den mest etterspurte av dem alle. De er utrolig fleksible siden de kan komme i hvilken som helst form, størrelse, stil og farge, og fungerer ofte som et av de beste uttrykksmidlene.

Ta en titt på de beste stammetatoveringene for menn for å finne design som passer deg.

Tribal Tattoo Betydninger

Folk som ikke har forsket, ser ofte på stammetatoveringer og antar at de bare er en gruppe linjer og symboler satt sammen på en kunstnerisk måte. Selv om dette absolutt er sant, oppsto stammedesigner med mange urfolksstammer rundt om i verden.

I disse stammene hadde tatoveringer sosiale og religiøse betydninger. Noen ganger skildrer stammetatoveringsdesign sosial status og hjelper enkeltpersoner med å identifisere ledere. Andre ganger er stammeblekk en viktig del av religionen.

Oftere enn ikke indikerer tatoveringer imidlertid at et rite er fullført, og dette er oversettelsen som har en tendens til å følge dagens moderne stammetatoveringer. Vanligvis var disse overgangsritene forbundet med manndom - overgangen til en ung gutt til en mann eller kriger.

Til slutt er det forskjellige typer stammetatoveringer avhengig av opprinnelsesstedet. Av denne grunn finner du afrikanske, hawaiiske, indiske, polynesiske, viking- og samoanske stammetatoveringer.

Moderne stammetatoveringer

Tradisjonelle og moderne tatoveringer varierer i utseende. En tradisjonell tatovering vil ofte dekke en stor del av kroppen; bryst, skulder og arm stammetatoveringer er vanlige blant urfolk. Disse inneholder symboler som kan representere stammens språk, guder, ånder og andre religiøse ikoner.

Moderne stammetatoveringer er varianter av deres tradisjonelle kolleger, og talentfulle kunstnere kan gi nesten alt et stammespinn. Band, ord, dyr, linjer, rustninger, skjold og tilfeldige former kan legges til i disse designene.

I dag er stammetatoveringer vanligvis alle svarte, selv om noen gutter foretrekker svarte og grå eller flerfargede ordninger for variasjon. De fleste tegninger og mønstre er komplekse og detaljerte fordi mer intrikate design har en tendens til å signalisere arbeid av høyere kvalitet.

Type kunstverk du velger vil avhenge av plassering. Tenk på størrelsen, designet, synligheten og betydningen av din stammetatovering.

Kule Tribal Tattoo Ideas

Fordi stammetatoveringer er så utrolig allsidige, kan det være vanskelig å bestemme hva og hvor du skal få dem. Heldigvis er det mange unike stammetatoveringer der ute som du kan bruke som inspirasjon.

Noen av de beste ideene inkluderer tribal tatoveringshylse, som bruker et enkelt mønster etter eget valg fra skulderen til håndleddet. Stammetatoveringer kan spenne over hele ryggen hvis du velger det, eller kan være små nok til å passe på en albue eller hånd. Du kan velge et dyr i stammestil med et snev av farge, eller du kan velge stammelinjer og bånd som skisserer et objekt eller symbol.

Imidlertid er den ultimate stammetatoveringen den som forbinder din arm, skulder, bryst og rygg med en fantastisk design. Gutter som velger denne typen dårlige stammetatoveringer bruker ofte skjold eller rustninger for å skildre seg selv som krigere i livet.

Beste tribal tatoveringsdesign

Sjekk ut de 101 beste tribal tatoveringsdesignene!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave