101 beste Phoenix -tatoveringer for menn: kule designideer (2022 guide)

Føniks har lenge stått som et symbol på gjenfødelse, og for mange menn representerer det handlingen om å reise seg fra asken for å starte på nytt. Phoenix -tatoveringen er en av de mest populære tatoveringsideene for menn. Med en vakker mening og levende farger som ofte illustrerer Phoenix -fuglen som flyr ut av ild og flammer, er kule Phoenix -tatoveringsdesign ideer virkelig majestetiske.

Phoenix tatoveringer for gutter er også utrolig allsidige. Enten du vil ha et Phoenix bryst, arm, skulder, hel eller halv erme, ben, underarm, side eller rygg tatovering, er det design som ser bra ut. Menn kan til og med velge å få forskjellige stiler og størrelser, inkludert en tradisjonell, stamme eller japansk Phoenix med fargerike tegninger eller svart og grå farge.

Her er de beste Phoenix -tatoveringsdesignene for menn. Fra små design til en detaljert mytisk Phoenix som stiger opp fra asken på ermet, disse tøffe Phoenix -tatoveringene vil inspirere deg.

Phoenix Tattoo Betydning

Føniks er en viktig del av gresk mytologi. I følge historien er Phoenix en solfugl som vil brenne i flammer når den dør. Fra asken kommer en ny Phoenix -fugl frem. Tradisjonelt er Phoenix symbolisert av en kraftig skapning med en strålende glød.

På grunn av dette er meningen med Phoenix -tatoveringen gjenfødelse, transformasjon og udødelighet. Gutter som har opplevd vanskeligheter eller endringer i livet, forholder seg til Phoenix.

Det er ment å symbolisere en ny start og viljen til å gjøre det bedre og bli en god person i livet. I asiatisk kultur representerer imidlertid Phoenix nåde, velstand, dyd og renhet, og er ofte tatovert med fargerike design.

Kule Phoenix Tattoo Ideas

Den klassiske Phoenix -tatoveringen representerer en voldsom fugl med lange vinger, flytende halefjær og skarpe klatter som tilsynelatende bryter ut fra flammer, ild og aske.

Selv om de fleste menn foretrekker den mer realistiske representasjonen av Phoenix med detaljerte fjær og funksjoner, ser noen av de mest fantastiske Phoenix -tatoveringene onde og voldsomme ut med svart og grå skyggelegging.

Din Phoenix -tatovering kan være liten og enkel, bestå utelukkende av stammedesign, eller ta på seg japansk styling ved å innlemme en tiger, drage og Phoenix. Den ideelle plasseringen for blekket ditt vil avhenge av fargen, stilen og størrelsen du vil ha.

For eksempel ser en full Phoenix tatoveringsdesign best ut med farge. Levende rød, gul, blå, oransje og grønn skygge vil skape et fantastisk utseende.

Imidlertid er en svart eller svart og grå Phoenix like meningsfull og elendig, spesielt med en kul tegning som fullstendig bruker skulderen og armen med mørke farger.

En enkel, liten Phoenix -tatovering kan passe på hånden, håndleddet, ankelen, leggen, underarmen, siden eller bicepsen. Men vi anbefaler på det sterkeste at du gjør denne utrolige mytiske skapningen rettferdighet med et stort tatoveringsstykke.

Gode ​​Phoenix -tatoveringsideer kan starte med halen og vingene som går nedover skulderen og overarmen, med hode og kropp over brystet og siden.

På samme måte kan du få en Phoenix -tatovering på ermet og la designet vikle rundt armen eller underarmen.

Alternativt kan du vurdere Phoenix på skulderen din for en veldig maskulin presentasjon som kan være ganske skremmende og sexy.

Andre gutter foretrekker en tatovering på ryggen, benet eller låret for et stort lerret som kan illustrere oppstandelsen til Phoenix -oppstigningen. På grunn av plassen er bryst- og ryggtatoveringer ganske vanlige med Phoenix -design.

Med så mange forskjellige typer Phoenix fugletatoveringer har menn muligheten til å designe det beste utseendet for ønsket beliggenhet og mening.

Beste Phoenix tatoveringsdesigner

For å hjelpe deg med å finne den beste Phoenix -tatoveringen, sjekk ut disse tøffe tatoveringsdesignene for menn. Hver og en er unik på sin egen måte, så velg gjerne din favoritt og samarbeid med artisten din for å lage din egen versjon.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave