125 beste ryggtatoveringer for menn: kule ideer + design (2022 guide)

Hvis du er interessert i å få en tatovering som ser best ut så stort som menneskelig mulig, så er ryggen det perfekte lerretet. Ryggtatoveringer spenner fra intrikate og sentrert til viltvoksende veggmalerier av kunstverk, omtrent som en tatovering på armen.

Nesten alt du kan tenke deg kan bli til et episk bakstykke, og takket være god plass til en tatoveringskunstner å jobbe, er det veldig lite kreativ begrensning når det kommer til fantastiske ideer for ryggtatoveringer.

På grunn av den rene størrelsen er tatoveringsdesign på ryggen en ganske god investering både når det gjelder tid og penger. Så før du bestemmer deg for en kul tatovering, sjekk ut de beste tatoveringene for menn for å bli inspirert. Oppdag de beste tatoveringsideene for gutta å få akkurat nå.

Cool Back Tattoo Ideas

Ryggtatoveringer kan variere mye avhengig av individuell stil og kreativitet. Noen gutter velger enkle, små tatoveringer på ryggen og blekker disse designene på midt på øvre del av ryggen. Andre menn foretrekker tatoveringer med full rygg, for eksempel ildpustende drager, engler med vinger, en fenix som stiger opp av asken, fantastiske stammedesign eller unik geometrisk kunst.

Hvis du ikke har et stort tatoveringsdesign du vil ha, kan du alltid gjøre ryggen til en collage av forskjellige bilder og brikker. Som en tatovering på ermet kan du tegne en rekke design.

Mer nylig har menn tatt seg til å dele ryggen i kvadranter for å lage et lerret for fire veldig forskjellige tatoveringer som alle passer til samme tema. Du kan til og med dele ryggen din i to og velge symmetriske design, for eksempel englesvinger i full størrelse som strekker seg over skuldrene til korsryggen.

Tatoveringer med kul rygg kan starte på skuldrene og spenne over ryggen og ned til korsryggen. Noen entusiaster strekker seg til og med med tatoveringene til nakken, armene, rumpa og bena for en helkroppsdesign.

Styling og farge er en spesielt viktig vurdering for tatoveringer på ryggen. De fleste mannlige tatoveringsideer på ryggen ser best ut i svart og gråtoner, men andre kan absolutt dra nytte av noen farger.

For eksempel blekker en glad tatovering tilbake bedre med akvareller mens mørke, elendige tegninger ser syke ut med nyanser av rødt, hvitt, blått, svart og grått. Noen ganger kan kontrastfarger virkelig få din kroppskunst til å poppe.

En ørn, hodeskalle, løve, drage, samurai -kriger, ugle, ulv eller demon gir en populær tatovering på bakstykket. Imidlertid kan en meningsfull tatovering på ryggen være en måte å feire kjærlighet og familie på.

Før de bestemmer seg for et kult tatoveringsdesign, bør gutta også vurdere tiden og pengene det vil kreve. Jo større tatoveringen er, desto flere detaljer inneholder den, og det betyr at den vil koste mye mer penger og tid.

Hvis du vil ha en tatovering helt tilbake, kan du forvente å besøke artisten din flere ganger i løpet av noen uker. Avhengig av kunstverkets kompleksitet og kunstnerens rykte for kvalitetsarbeid, kan du forvente å betale $ 1000 til $ 2000 (eller mer) for en fantastisk ryggtatovering. Ellers vil en fin enkel tatovering på ryggen sannsynligvis være mindre enn $ 1000.

Beste ryggtatoveringsdesigner

Her er de 125 beste tatoveringene på ryggen for å gi deg ideer og design som vil skape din kreativitet. Fra små og enkle design over øvre rygg til flotte tatoveringer på hele ryggen som kombinerer flere stykker, vi er sikre på at du vil elske disse dristige og spennende designideene.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave