40 beste frisyrer for en avtagende hårlinje (2022 frisyrer)

Det er mange frisyrer for menn med avtagende hårlinjer. Noen avtagende hårklipp -hårklipp dekker de skallede flekker og håravfall, mens andre kutt og stiler jobber med den dårlige hårlinjen din i frisyren for å skjule det for godt syn. Enten du har naturlig tynt hår, enkenes topp som har blitt verre, eller bare har hatt en avtagende hårgrense hele livet, vil du oppdage at de beste menns hårklipp ikke krever at du barberer hodet for å takle en høy hårlinje.

I denne guiden til de beste frisyrene for en avtagende hårgrense, har vi satt sammen en rekke gode herreklipp som vil se trendy og fasjonable ut for gutter. Med en fade eller undercut på sidene og ryggen sammen med kort eller langt hår på toppen, kan menn med avtagende hårlinjer takle håravfall grasiøst.

Beste hårklipp for en avtagende hårlinje

De beste avtagende hårklippene inkluderer hårklipp, besetning, kam over, faux hauk, slicked back, rotete stiler, mohawk, pigget hår eller et rent barbert hode. Du vil raskt legge merke til at gutta har mange avtagende hårlinjestiler å velge mellom, og å skjule en dyp hårfeste kommer virkelig til riktig styling og bruk av gode hårprodukter.

Selv om det er forskjellige typer avtagende hårlinjer, gir vi eksempler på disse klassiske og moderne frisyrene for å hjelpe deg med å finne det rette utseendet for deg. Her er de mest populære hårklippene for menn med avtagende hårgrense.

Kort hår

Kort hår kan være flott for å minimere kontrasten mellom håret på toppen og skallet flekker i hårfestet. For eksempel, korte hårklipp for menn som buzz -cut blekner eller mannskapsklipp med sidehårt hår som smalner ned i hårfjerningen din.

Av åpenbare årsaker har korte hårklipp en tendens til å gjøre det bedre med tilbakegående hårlinjer. Andre ideer om kort hårklipp inkluderer en kam over, kort rotete hår, glatt hår på baksiden eller den klassiske siden.

En ekstrem løsning kan være å bare barbere hodet. Selv om et skallet hode ikke ser smigrende ut for alle, kan det være et sexy valg for menn med maskuline ansiktstrekk.

Til syvende og sist er kortere frisyrer enkle å få, enkle å style og fungerer godt med tynt eller tynt hår ved å trekke mer oppmerksomhet til ansiktet.

Langt hår

Langt hår kan være vanskeligere å trekke av uten å trekke oppmerksomheten til den avtagende hårgrensen. Imidlertid er det definitivt lange frisyrer du kan style for å dekke over og skjule hårfestet.

Hvis du har langt hår og vil beholde litt lengde på toppen, kan en lang kam over fade, slicked backcut, hard sidedel, rotete quiff eller shaggy mopp -topp fungere bra.

En klassisk lang frisyre trukket tilbake for en bro -strøm eller mannebolle er en annen stilig idé. Du må eksperimentere med forskjellige lange stiler for å se hva som ser bra ut for deg.

Kombinert med en avsmalnende, falmet eller underkuttet, kan middels langt til langt hår se bra ut med en avtagende hårgrense, avhengig av hvor langt tilbake hårtapet ditt går.

Bruk en matt pomade eller stylingprodukt for en naturlig finish som gir håret et fyldigere, tykkere utseende.

Hvis du har en veldig høy hårlinje, er et kortere klipp og frisyre bedre egnet. Husk at det å prøve for hardt for å skjule fallende hår faktisk kan gjøre det mer åpenbart.

Falme

Fade er den vanligste hårklippingen for en avtagende hårfest. Gutter kan velge mellom de forskjellige typene av koniske fade hårklipp, men den mest effektive er høy fade og skallet fade.

Fordelen med en falmet hårlinje er at fading reduserer den sterke kontrasten. Du trenger en høy fade for å gradvis blande sidene og toppen, eller en skallet fade som klipper håret ned til huden.

Eldre menn foretrekker kanskje et frisyr med høy avsmalning for en avtagende hårgrense fordi den er mer profesjonell og ikke avslører hodebunnen.

På den annen side er det ideelle snittet for unge menn den høye skallet fade fordi det etterlater minst mulig hår og vil fokusere øynene på det lengre håret på toppen. Det er derfor kortsider, lange toppklipp er så populære.

Uansett utfyller disse fades alle de beste menns hårklipp akkurat nå!

Underskåret

Underskåret er en annen hårklipp for en avtagende hårgrense. Underklippte frisyrer tilbyr stilige måter å trekke oppmerksomheten bort fra en dårlig v-formet hårfest og markere den lengre stylingen på toppen.

Forskjellen mellom undercut og fade er at fade tapers hår mens undersnitt er buzzed hele lengden. Dette moderne snittet starter høyt på sidene og baksiden, og klipper håret veldig kort for en edgy finish.

Selv om hårklipp med underklipp er stilig med alle typer frisyrer for menn, er den glatte ryggen og undersiden av kamene spesielt fasjonable. Disse populære variantene tilbyr stilige, men elegante stiler som er verdt å prøve.

Buzz Cut

Buzz cut er en av de vanligste frisyrene for en avtagende hårfest. Buzz cut er veldig kort og lett å trimme seg hjemme med klippere, og er et militærinspirert hårklipp som reduserer kontrasten mellom pannen, templene og håret.

Selv med dette veldig korte hårklippet er det variasjoner å vurdere. Noen gutter liker den tradisjonelle buzz -kuttet, som holder håret like langt over alt, eller en høy og stram fade.

Vi anbefaler at du kombinerer snittet med koniske sider for å skape en ren og frisk buzz cut fade. Gjennomgå forskjellige vaktstørrelser for å finne ut hvor kort du vil ha håret på toppen. Tenk deretter på å kombinere stilen med et tykt skjegg for et robust utseende kvinner vil elske.

Mannskapskutt

Mannskapssnittet er ganske enkelt en lengre versjon av buzz -kuttet, og gir derved mer dekning og allsidighet i stylingen. Moderne og stilig, mannskapssnittet ser slank ut med en fade på sidene.

Mannskapsklippet kan bare være den rette frisyren for profesjonelle menn som lider av en dårlig hårfeste. For eksempel kan du pusse den fremover for en teksturert beskjæringstopp, style den rotete med tynt hår eller feie forsiden til siden.

Faux Hawk

Du kan bli overrasket over å høre at faux hauk fungerer vakkert med en rotete hårfest. Også kjent som en fohawk, faux hawk fade trekker håret til midten av hodet og avleder oppmerksomheten din fra hårfestet.

Flott for kort, mellomlangt og langt hår, den avtagende hårlinjen din vil ikke se like ille ut med en faux hauk -frisyre. Bruk et sterkt pomade- eller matt hårprodukt for et naturlig, strukturert utseende.

Mohawk

Mohawk kan være spesielt effektiv til å håndtere en dyp høy hårlinje. Hvis du bestemmer deg for den tradisjonelle mohawk med barberte sider, kan du i hovedsak fjerne all kontrast til dine skallede flekker.

Imidlertid vil de fleste gutta foretrekke mohawk fade. Mindre ekstrem og mye lettere å trekke av, kan du be din frisør om en kort til middels lang mohawk på toppen med trimmede sider.

Greie over

Kammen over har blitt en av de kuleste frisyrene for menn. Trendy og sofistikert, kamoveren bruker hårets naturlige dellinje og gre deretter håret til en side.

Frisyrer med kam med frynser eller en høy, middels, lav, hud eller avsmalnende hårklipp. Hvis du har fint hår, bruk et tykkere hårprodukt som en leirepomade eller voks. Resultatet er en strukturert stil som dekker hodebunnen din bedre.

Slicked tilbake hår

Slicked back hair fortsetter å være en kul menns frisyre. Sexy og allsidig, menn med avtagende hårlinjer kan kombinere en glatt rygg med en underskæring eller høy fade.

For en tradisjonell glatt ryggfrisyre, bruk en middels skinnende pomade med høy holdning og kam håret rett tilbake. Alternativt kan du prøve et matt produkt for et moderne utseende til børstet hår som gir deg mer volum og flyt.

Rotete frisyre

Korte rotete frisyrer kan noen ganger dekke mer av hårlinjen din, spesielt hvis du har fint eller tynt hår. For noen gutter gir kort strukturert hår som er stylet rotete og uformelt det perfekte utseendet.

Be frisøren din om en kort hårklipp overalt, men la mer lengde i håret i nærheten av hårfestet. Dette vil gi deg lengre hår for å skjule skallete flekker.

For å maksimere volum og tykkelse, sørg for å bruke en daglig sjampo og balsam av høy kvalitet, og styl håret med et leire- eller voksprodukt.

Sidedel

Sidedelen er en klassisk frisyre for gutter med en fallende hårfest. Når håret er skikkelig stylet, utnytter hårklippingen til herresiden siden nesten den dype hårlinjen din.

På den ene siden gjør en skilt frisyre det skallede området til en del av utseendet, og på den andre siden dekker det det med det feide håret på siden. En moderne versjon for unge menn bør være falmet eller avsmalnet på sidene med en hard del.

Beste produkter for en avtagende hårgrense

En avtagende hårgrense kan være vanskelig å overvinne, men å velge de beste hårproduktene kan være en avgjørende start. Hvis du har tynt hår, kan de riktige stylingproduktene gjøre en forskjell i frisyren din. Hvis du har en avtagende hårgrense eller skallet flekker, kan hårtap og gjenvekstprodukter for menn gi deg en kjempemulighet for å forhindre og stoppe skalling.

Her er noen av de beste hårproduktene for menn med avtagende hårgrense.

Forhåndsvisning Produkt Vurdering Pris
PURA D'OR Original Gold Label Anti-Thinning Biotin Shampoo (16oz) m/ Argan Oil, Nettle Extract, Saw … 18 802 anmeldelser $29.99 Sjekk på Amazon
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Oz 3887 anmeldelser $23.00 Sjekk på Amazon
Hair Restoration Laboratories 'DHT-blokkerende profesjonell styrke for hårrestaurering Ingen rangeringer ennå $34.99 Sjekk på Amazon
Kenra Volume Mousse Extra 17 | Fast holdemousse | Alle hårtyper | 8 oz 5673 anmeldelser $18.00 Sjekk på Amazon
Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4.25 Oz 4 976 anmeldelser $20.50 Sjekk på Amazon

Frisyrer For En Avtagende Hårlinje

En fallende hårgrense kan skade en fyrs tillit. Uten enkle håravfallsløsninger som umiddelbart stimulerer til ny vekst, tror de fleste menn med avtagende hårlinjer feilaktig at de må skjule sine skallede flekker. Før du eksperimenterer med gjenvekstsjampoer, Rogaine og finasteride, er det viktig å prøve å endre stilen din.

Vi er overbeviste om at denne guiden til de beste menns frisyrer for en avtagende hårfest gir en hårklippsstil for alle. Enten du trenger å få en kort fade hårklipp, barbere alt eller vokse skjegg, prøv disse trendy hårklippene for menn og hold deg stilig for alltid!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave