101 Badass Tattoos For Men: Cool Designs + Ideas (2022 Guide)

Innholdsfortegnelse

Med så mange dårlige tatoveringer å velge mellom, kan det være vanskelig for gutta å velge blant alle de kule designene på nettet. Men noen dårlige tatoveringsideer handler om mer enn bare selve kunstverket. Alle har en annen grunn til å tatovere. Noen ønsker å hedre familien med et meningsfylt sitat, mens andre ønsker en fantastisk form for selvuttrykk som betyr opprør og uavhengighet. Uansett grunn for at du ønsker å bli blekket, her er de mest tøffe tatoveringene for gutter.

Enten du vil ha en badass arm, underarm, rygg, bryst, skulder, nakke, håndledd, hånd, nakke eller ermet tatovering, vil vår samling av bilder hjelpe deg med å finne de beste tegningene for deg. Vi gjorde til og med et poeng å inkludere en rekke forskjellige typer, for eksempel løve, drage, rose, stamme, hodeskalle, kors og samurai tatoveringsdesign. Til slutt, fra små og enkle til store, maskuline og skremmende, håper vi at du vil bli inspirert av disse unike ideene!

Badass Tattoo Ideas

Selv om det kan være overveldende å finne en dårlig tatovering, er det heldigvis mange måter å projisere maskulinitet, styrke og seighet på. Gutter tenker ofte på skumle, sykelige design i stedet for å fokusere på noe dypere som representerer en livsfilosofi eller tro.

Tross alt kommer de kuleste tatoveringene i forskjellige former, former, størrelser og farger, men de fleste er inspirerende eller motiverende på en eller annen måte.

Noen ganger vil imidlertid noen bare ha en tatoveringsdesign fordi det ser bra og mannlig ut. Selv om vi alle er for symboler og spesielle betydninger, vil menn noen ganger bare ha blod, gore, våpen, ulver og maskuline tatoveringer som er syke.

Enten du vil ha et fantastisk design som ser veldig kult og meningsfullt ut eller en skummel tatovering som skremmer og vekker frykt, er det tegninger og kunstverk som kan oppfylle dine behov.

For å se hvor elendig blekket ditt kan se ut, her er noen av de beste tatoveringene for menn. Oppdag de beste maskuline designideene og finn inspirasjon til å komme med et kreativt bilde som kan tas til artisten din!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave