125 beste skalletatoveringer for menn: kule design + ideer (2022 guide)

Skalletatoveringen representerer en av de mest ikoniske og allsidige tatoveringsideene for gutter. Skalle -tatoveringer for menn kan være så realistiske eller kreative som du vil. Og mens skull tattoo -design er utrolig populære, blir denne typen kunst ofte misforstått. Selv om en hodeskalle kan symbolisere død og ødeleggelse, er det mange andre betydninger. Faktisk kan kule tatoveringer av hodeskaller eksemplifisere en rekke ting, avhengig av hvilke bilder som er fremstilt og styling.

For eksempel symboliserer sukkerskallen -tatoveringen, alias godterihodeskallen, sjelen til tapte kjære og feirer etterlivet som en hyllest til familiemedlemmene. Selv om gutta kan velge å få en tradisjonell skallen -tatovering, er de beste ideene ofte unike, meningsfulle og inspirerende. Bare husk at en enkel, liten hodeskalle -tatovering kan se like ille ut som en skummel, røykende eller flammende dødskalle -tatovering. Det er derfor hodeskallen og rosetatoveringen alltid er en favoritt.

Så om du vil ha en skallearm, hånd, underarm, skulder, erme, ben, bryst, rygg, hode eller håndleddetatovering, er det mange kule tatoveringsdesigner du kan velge mellom. Her er de beste skallen tatoveringer for å inspirere deg med designideer!

Kule skull tattoo ideer

Skalle -tatoveringer gir fantastisk kroppskunst fordi de kan kombineres med alle slags andre konsepter, illustrasjoner og bilder. Gutta kan velge en hodeskalle -tatovering som har sommerfugl, kryss, klokke, ørn, krone, flammer, kryssbein, vinger, roser, hjerter, demoner, pirater, blomster, dyr, skjeletter eller stjerner.

Til syvende og sist er skallen tatoveringer ikke ment å være slemme eller skremmende. Hvis du tenker på døden som en uunngåelig del av livet, blir meningen bak forskjellige design tydelig.

I mange tilfeller har menn som har opprørske og skremmende skallen -tatoveringer akseptert sin dødelige natur og innsett at det å leve er midlertidig. Faktisk, i noen kulturer, kan hodeskaller også symbolisere livet.

The Day of the Dead er en årlig feiring i Mexico der sukkerskaller og andre symboler brukes til å huske og ære de døde, noe som gjør den meksikanske sukkerskallen -tatoveringen til en måte å minnes sine nærmeste.

Paring av en hodeskalle med et bilde som representerer livet kan skape en meningsfull tatovering som vil fungere som et samtalestykke resten av livet. Et fantastisk eksempel er en hodeskalle med engelvinger -tatovering for å representere evig liv etter døden.

En hodeskalle og rosetatovering er en annen trendy kombinasjon som representerer liv og død på en annen måte ved å kontrastere skjønnheten og fargen på blomster mot en hodeskalle. Den samme symbolikken til dualitet brukes i tatoveringen av halvskallen.

Menn som er fascinert av pirater kan velge sin egen versjon av Jolly Roger, eller en skull and crossbones tattoo. Selv i dag kan Jolly Roger eller et hodeskalle og bein -image finnes på produkter som er kjent for å være gif.webptige eller etsende som et symbol på advarsel.

Mens de fleste tatoveringsdesigner for menn er svart, grått og hvitt, er det mulig å inkorporere farge på noen få forskjellige måter. Vanligvis er fargerike skalletatoveringer vanligvis illustrasjoner av godterihodeskallen, men levende farger kan få enhver kroppskunst til å se frisk og vakker ut.

Til slutt, det som gjør skull tattoo -ideer så populære er at disse designene ikke er begrenset til bare en del av kroppen. Skulldesign er fleksibel nok til å passe inn i en tatovering på underarm, rygg, bryst, arm, lår eller erme. På samme måte kan gutta alltid få en nakke, håndledd eller håndskalle tatovering hvis de vil ha et lite stykke.

Beste skalletatoveringsdesign

Fra 3D til stammedesign, utforsk disse kranietatoveringene for menn. Med så mange skitne tatoveringsdesignideer å oppdage, er vi sikre på at du vil finne et fantastisk og unikt konsept for blekk på kroppen din!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave