Beste midlertidige hårfarger for hårfarging hjemme i 2022

Innholdsfortegnelse
Finnes det en midlertidig hårfarge for alle hårtyper?

Egentlig er det ikke det. Saken er at når vi velger en midlertidig hårfarge, må vi ta hensyn til ganske mange faktorer, fra hvor porøse våre tråder er for å ta et pigment og slutter med hvor lenge vi er klare til å svette for å få ønsket resultat. Men selv om vi ikke har oppdaget den beste midlertidige hårfargen til alle anledninger, er vi klare til å dele våre funn om alle mulige varianter.

Den beste midlertidige hårfargen basert på ønsket effekt

- Legge til stemning og maskering

De minst varige alternativene på markedet er en midlertidig hårfargekritt og hårmascara. Den første påføres på vått hår mens en hårfarge -mascara brukes på tørt hår. Vi har kombinert de to fordi begge alternativene er bedre for å dekke tråder og flekker i stedet for å male hele manen. De er flotte når du trenger å legge livlige aksenter til din nåværende frisyre eller til å dekke grått hår, men de kan ikke levere noen annen effekt.

Tips: Pastellfarger er ikke det beste alternativet for brunetter siden de knapt er synlige på mørkt hår, eller det vil kreve mye svette for å få fargen til å poppe.

- Farging og styling

Selv om en midlertidig hårfargespray ikke varer lenger enn 2 sjampoer, virker det mer interessant for de som trenger mer plass til kreativitet. Det er mye lettere å belegge større deler av håret med dette produktet og få en vanlig hårspray. Det finnes også andre rutinemessige hårpleieprodukter som kombinerer styling og farging. For eksempel er en midlertidig hårfarge voks egnet for å bytte ut hele fargen på manken din og få den til å se tykkere og mindre krusete ut.

Tips: Når du velger et alternativ for naturlig hår, bør du gå på voks siden de fungerer fint for å temme opprørske spiraler. Dessuten kommer de ofte i en rekke lyse nyanser for å gjøre din midlertidige rosa, blå eller grønne hårfarge merkbar på mørkt hår. Men hvis du ønsker å få mer naturlige fargetoner, velger du en midlertidig hårfargemousse med en tekstureringseffekt.

- Fargelegging og omsorg

En midlertidig hårfargesjampo er et praktisk alternativ til farging, som gjør det mulig å drepe to fugler i en smekk. Mens du gjør hårpleierutinen din, kan du forbedre den eksisterende nyansen eller endre den litt. De samme resultatene kan oppnås ved hjelp av en midlertidig hårbalsam eller en maske som påføres etter sjamponering i 10-15 minutter og deretter skylles av.

Tips: Velg en lilla midlertidig hårfarge for blondiner og en lys hårfarge når du trenger et produkt for svart hår. Røde nyanser er universelle, men kan virke for lyse på bleket eller veldig lyst hår.

- Fargelegging med langvarig effekt

Et semi-permanent hårfarge som ikke inneholder ammoniakk, skiller seg fra permanente produkter i dybden av penetrasjon. Det flekker neglebåndet, men når ikke cortex, og varer dermed 6-12 sjampoer uten å påvirke hårakselen dårlig. Semipermanente hårfargeløsninger er tilgjengelige i forskjellige merker og former, så la oss utforske noen av dem:

- Loreal Midlertidige hårfargeprodukter inkluderer en semi-permanent Colorista-linje med funky pastell (for blondiner) og intense (for mørkt hår) nyanser, Casting Crème Gloss hårfarge for flere naturlige fargetoner, for ikke å snakke om den beste midlertidige hårfargesprayen i 8 nyanser , en rotdekning og en 1-dagers sminke.

- Manisk panikk tilbyr en midlertidig hårfargekrem i over 40 fargetoner og en forsterket formel med 20+ flotte nyanser. Merket skiller seg ut for sin veganervennlige og grusomhetspolitikk sammen med det omfattende sortimentet av de villeste fargetonene.

- Clairol Midlertidige hårfargeløsninger er også verdt å nevne i det minste for hele sortimentet av rotoppdateringsprodukter, som starter med en semi-permanent gel og opptil et midlertidig hårfargepulver. Merkets Natural Instincts semi-permanente linje tilbyr en vask i vaske ut hårfarge, som er 80% naturlig uten ammoniakk og parabener tilsatt.

Tips: Sørg for å sjekke ut oVertone, Lime Crime, Sephora og Splat siden de er kjent for en selektiv tilnærming til ingredienser.

Midlertidig hårfarge DIY

La oss starte med naturlige hårfarger siden de alltid er tilgjengelig, og vi kan bruke dem hjemme enkelt:

- Bruk gulrot- eller rødbetsjuice for å få en midlertidig rød hårfarge.

- Kamille te og sitronsaft vil lyse blondinen din.

- Kaffe og salviebrygger fungerer utmerket når du trenger en midlertidig brun hårfarge.

Et annet alternativ er å eksperimentere med matfarging. Lag din egen midlertidige hårfarge ved å blande en flytende eller gelaktig matfarge i din vanlige balsam eller aloe vera gel. Effektene du kan oppnå varierer fra myk toning til en dramatisk fargeendring, men bare på lettere baser.

Videre kan du lage en tilpasset midlertidig hårfargegel ved å blande ditt vanlige stylingsprodukt med øyenskygger i den foretrukne fargen. Bruk lysere nyanser når du vil sette midlertidige fargestreker i håret, og mer naturlige farger når du bare trenger å legge litt fargetone til låsene dine.

Spørsmål og svar: Andre viktige fakta om midlertidige hårfarger

Er midlertidig fargestoff dårlig for håret ditt?

Tvert imot - det er en sikker midlertidig hårfarge vi kan bruke hjemme uten risiko for å skade håret vårt. Saken er at den ikke inneholder noen aggressive midler for å trenge inn i trådene eller irritere hodebunnen og virker ved å bare dekke håroverflaten med litt pigment.

Hvor lenge varer midlertidig hårfarge?

Det kommer an på. Hårmascara vil for eksempel ikke overleve neste sjamponering, mens semi-permanente fargestoffer kan vare til og med måneder. Videre avhenger effekten ikke bare av det valgte produktet, men også av din opprinnelige hårtilstand. Når du har høyere hårporøsitet, som ofte er tilfelle med skadet hår, eller en lysere base, kan du forvente at midlertidige fargestoffer fungerer lengre på lokkene dine.

Hvordan fjerne midlertidig hårfarge?

Selv om en vanlig sjampo ikke klarer å få en midlertidig farge ut av håret, har et avklarende produkt en sterkere formel for dypere oppbyggingsfjerning og kan dermed løse problemet. For å forsterke effekten kan du tilsette den samme mengden natron til en dråpe av produktet, blande dem og påføre i 10 minutter. For å vaske ut hårfargen, skyll lokkene med en blanding av hvit eddik og vann (1: 1).

Vi håper at når du utforsker tipsene våre om midlertidige hårfarger, vil du kunne finne det beste alternativet for deg selv, avhengig av eksisterende fargevalg og ønsket effekt. Sørg for å finne ut mer om hvordan du bruker det valgte fargestoffet, siden påføringstiden kan variere for forskjellige baser og forventede utfall.

Utvalgt bilde: Arturs Budkevics - www.pixabay.com

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave