6 grunner til at hver blondine bør kjøpe lilla sjampo

Blondiner har det gøyere. Så klisjé som det høres ut, virker dette sant, og det er kanskje derfor mange ønsker å dra blond.

For de som ikke er født med vakre blonde låser, er å gå flaskeblond det beste alternativet. Men hvis du planlegger å farge håret ditt blondt eller du allerede har blitt blond, er det en viktig ting du må vite i tillegg til lilla sjampo: flaskeblondt hår krever mye vedlikehold!

I tillegg til vanlige touchups og hårbehandlinger, må du også sørge for at du har alle de riktige hårpleieproduktene i arsenalet ditt.

Når det er sagt, bruker du allerede lilla sjampo for ditt blonde hår? Hvis ikke, så er det på tide at du gjør det! Sjekk grunnene til at du bør kjøpe lilla sjampo nedenfor.

Hva er en lilla sjampo?

Lilla sjampo er en toningssjampo som inneholder knuste fiolette fargepigmenter, og den er formulert for å bekjempe brassiness.

Hvis du nylig har farget håret, nyter du fremdeles den lyse platinablonde fargen. Men etter hvert som tiden går, vil gule til oransje toner dukke opp i ditt vakre blonde hår. Dette kalles brassiness.

Det er mange grunner til at de uønskede messingtonene utvikler seg-klor, UV-stråler, sulfater i sjampo, mineralforekomster i håret og mange flere. Den største fordelen med lilla sjampo er at den nøytraliserer disse oransje og gule tonene.

Hvorfor fungerer lilla sjampo? La oss først se på vårt favorittfargehjul. Hvor er den lilla fargen? Det er på motsatt side av den gule fargen. Basert på prinsippet om fargehjulet, indikerer dette at den lilla fargen kan avbryte gule nyanser.

Når du inkorporerer lilla sjampo i rutinene for hårpleie, vil du se at de messingtonene sakte vil avta, og de vil bli eliminert over tid.

Her er hvorfor blondiner bør kjøpe lilla sjampo

Her er noen av de andre fordelene med lilla sjampo for blondt hår som du trenger å vite om:

Beholder håret Ashy White Blonde

Som nevnt er å avbryte gull-, gule og messingtonene i blondt hår hovedfunksjonen til lilla sjampo, og det er også en av de viktigste fordelene. På grunn av denne fordelen vil du kunne bevare den kjølige, isete og askehvite blondinen du liker. Med dette kan du nyte skyggen av håret ditt lenger.

Opprettholder farget blondine mellom salongavtaler

For at ditt blonde hår skal se nydelig ut, må du ha regelmessige hårbehandlinger på din favorittsalong. Men mellom avtalene dine vil gule og oransje toner (de naturlige undertonene i blondt hår) vise seg, og få håret til å se kjedelig og misfarget ut.

Med sin evne til å avbryte disse tonene, kan denne fargede sjampoen puste nytt liv i din blonde hårskygge, slik at den ser mer levende og lysere ut.

Fungerer som toner

Etter hvert som tiden går, vil hårfargen din se kjedelig og slank ut. Siden lilla sjampo også fungerer som toner, kan den imidlertid ikke bare bringe den vakre askehvite blondefargen tilbake, men også gjenopplive hårets naturlige glans.

Opprettholder naturlig blond farge

Hvis du tror at lilla sjampo bare er for flaskeblondt hår, tenk igjen. Naturlige blondiner kan også støte på dette problemet siden uønskede undertoner skyldes hardt vann, sollys og varmestyling.

Med lilla sjampo trenger naturlige blondiner ikke å håndtere brassiness og kan opprettholde hårets naturlige askehvite blonde farge.

Minimerer bleketiden

Å bleke håret ditt blondt er en smertefull og komplisert prosess. Dessverre vil det ta mer enn en blekingstime for noen mennesker å få den kule blonde nyansen de vil ha.

Men en ting de fleste ikke skjønner er at de kan trenge en toningsøkt i stedet for en annen blekingsøkt. Når de uønskede tonene i håret ditt blir avbrutt, vil håret se lysere og kjøligere ut, slik at du ikke lenger trenger å bleke håret igjen for å få ønsket effekt.

Det du kan gjøre er å bruke lilla sjampo etter hver bleking. Når du gjør dette, trenger du kanskje ikke mange blekingsøkter og minimerer de skadelige effektene forbundet med prosessen.

Sparer tid og penger

Ved å bruke lilla sjampo mellom salongavtaler eller under bleking kan du spare tid og penger. Siden det kan hjelpe deg med å oppnå din blondine raskere, kan det redusere tid og penger for å bleke håret ditt.

Og fordi det reduserer tiden håret ditt blir utsatt for blekemiddel, minimeres hårskader, slik at du ikke trenger å bruke mye penger på å reparere håret ditt.

Hvordan bruke lilla sjampo

For å høste fordelene med lilla sjampo, må du bruke lilla sjampo riktig. Her er noen trinn du kan følge:

Trinn 1: Skyll håret med varmt vann. Dette åpner hårstrået, så flere gule pigmenter elimineres, og flere lilla pigmenter blir deponert.

Trinn 2: Påfør den lilla sjampoen på samme måte som du bruker vanlig sjampo. Bruk den over hele håret. Sørg for å massere det dypt til hårrøttene og arbeid deg frem til tipsene.

Trinn 3: Skyll håret med kaldt vann for å forsegle den lilla fargen til hårstrået.

ofte stilte spørsmål

Du kan fortsatt ha mange spørsmål om lilla sjampo, og det er derfor vi har delt noen av svarene på de vanligste spørsmålene nedenfor:

Hvem bør bruke lilla sjampo?

Hvis du lurer på, er lilla sjampo ikke utelukkende for blondt hår. Det er gunstig for alle lyse hårfarger. Lilla sjampo anbefales for deg hvis du har noen av følgende hårfarger:

  • Platina
  • Blond
  • Ashy lys blond
  • Sølv eller grå
  • Hvit
  • Pastell

Dette gjelder ikke bare mennesker med full hårfarge. Så for eksempel hvis du har mørkt ombrehår eller mørkt hår med blonde høydepunkter, ville lilla sjampo beholde fargen på høydepunktene og ombreene dine.

Hvor ofte skal jeg bruke lilla sjampo?

Dette fungerer som din vanlige sjampo, men det anbefales bare at du bruker det bare en eller to ganger i uken, ikke hver dag. Dette er fordi når du bruker det ofte, blir håret ditt fjernet av for mange gule undertoner, og du vil ende opp med en mørkere nyanse enn du vil.

Hvor lenge skal du la den lilla sjampoen være i håret ditt?

Det vil avhenge av hvilken type blond nyanse du trenger. Se retningslinjene nedenfor:

  • Varme blondiner: 1 til 3 minutter
  • Nøytrale blondiner: 3 til 5 minutter
  • Kule blondiner: 5 til 15 minutter

Få mest mulig ut av fordelene med lilla sjampo

Lilla sjampo gir mange fordeler med lyst hår, spesielt for en blondine. Mer enn å beskytte håret mot brassiness, kan det også holde håret ditt sunt og vakkert ut.

Det anbefales virkelig å inkludere lilla sjampo i rutinen din hvis du vil at låsene dine skal se friske og fabelaktige ut. Sørg for å følge søknadstrinnene vi har nevnt, slik at du kan dra full nytte av dette produktet.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave