Gresskarolje og peppermynteolje for hårvekst

Er du blant de millioner mennesker som sliter med hårvekstproblemer? Hvis ja, da gresskarolje og peppermynteolje for hårvekst er alt du trenger.

Ifølge Medical News Today vokser håret i gjennomsnitt på mellom 0,2 og 0,7 tommer per måned. Det er den raskest voksende delen av menneskekroppen etter beinmargen, og det er tydelig at de fleste mennesker, spesielt kvinner, elsker langt hår. Dessverre lider et betydelig antall mennesker av hårtap eller tynning av hår på forskjellige stadier av livet.

Det er mange løsninger du kan prøve, inkludert å søke hjelp fra en hudlege. Imidlertid er dette i de fleste tilfeller unødvendig med mindre du har en grunn til å tro at det er et alvorlig underliggende problem. De fleste ser ofte etter informasjon om de beste ingrediensene for raskere eller sunnere hårvekst.

Heldigvis trenger du bare de to ingrediensene vi nevnte tidligere.

Bruk naturlig olje for hårvekst

Mange plantebaserte produkter har fått et rykte for sine helsemessige fordeler. Mange foretrekker disse produktene siden de er naturlig forekommende og ikke inneholder kjemiske forbindelser. Du trenger ikke å utsette hodebunnen for massevis av kjemikalier som kan ha skadelige bivirkninger. Bruk i stedet gresskarolje og peppermynteolje for sunn hårvekst.

Gresskarolje

Gresskarolje er et plantebasert produkt som har blitt assosiert med helseegenskaper. Det har blitt et alternativ for mange helseproblemer, spesielt når det gjelder behandling og forebygging av hårtap. Flere vitenskapelige teorier er allerede der ute og presenterer gresskarfrøolje som et must-ha hårpleieprodukt.

En av de vanligste hårforholdene er skallethet, som forekommer hos både menn og kvinner. Skallethet skyldes flere faktorer, blant dem er virkningen av enzym 5-alfa-reduktase. Gresskarfrøolje er kjent for å blokkere denne enzymaktiviteten, og dermed redusere forekomsten av skallede mønstre.

Videre inneholder gresskarfrøolje fytosteroler, en gruppe naturlige forbindelser som finnes i planteceller. Disse stoffene ligner strukturelt på kolesterolet i menneskekroppen, men har mange helsemessige fordeler, inkludert å fremme hårvekst. Fytosteroler oppmuntrer til hårvekst i hodebunnen ved å blokkere hormoner og enzymer som akselererer hårtap.

Du kan oppleve hårvekstfordelene med gresskarfrøoljen ved å bruke det naturlige produktet i noen av de forskjellige formene. De tilgjengelige skjemaene inkluderer gresskarfrøoljekapsler, gresskarfrøolje og aktuell gresskarfrøolje.

i) Aktuell gresskarfrøolje

Hvis du vil få mest mulig utbytte av hårvekst av denne naturlige forbindelsen, må du bruke den aktuelle gresskarfrøoljen direkte på hodebunnen din. Du kan bruke det bare noen få ganger i måneden for å unngå at håret blir for fet. Prøv å bruke varm gresskarolje på vått hår like etter vanlig vask med sjampo. Masser hodebunnen med noen dråper olje, og pakk deretter hodet med et håndkle eller en badehette i omtrent 20 minutter.

ii) Gresskarfrøolje

Du kan også innse hårvekstfordelene med gresskarfrøolje ved å ta oljen rett. Bare ha en spiseskje full tre ganger om dagen, eller følg etikettinstruksjonene for bruk.

Husk imidlertid at oljen ikke er under FDA -forskriften, så sørg for at du får produktet ditt fra en anerkjent kilde.

iii) Gresskarfrøoljekapsler

Dette er kosttilskudd tilgjengelig i form av oljekapsler. Du kan ta standarddosen på 1 eller 2 1000 mg kapsler etter måltider, selv om det er bra at du sjekker etikettinstruksjonene. Igjen er pillene ikke FDA -regulert, så du må kjøpe fra en anerkjent kilde.

Relevante emner:

  • Kokosolje Fordeler for hårvekst
  • Kokosolje og sitron for grått hår
  • Fordeler med linfrøolje for hår

Peppermynteolje

Peppermynteolje utvinnes fra blader av peppermynteplanten og inneholder titalls forskjellige kjemiske forbindelser. Menton og mentol er imidlertid de mest dype forbindelsene i ekstraktet. Peppermynteolje er kjent for å lette irritasjon og tørrhet i hodebunnen og forbedre blodstrømmen. Det balanserer også hodebunnens pH og stimulerer hårsekkene, og fremmer dermed hårvekst.

Av de to primære forbindelsene er mentol den organiske forbindelsen med irriterende effekter. Det er et aktivt kjemikalie med helbredende effekter, inkludert hårvekstegenskaper av peppermynteolje. Den har en bedøvende egenskap og brukes ofte i beroligende salver.

Når den påføres hodebunnen, forårsaker peppermynteolje vasodilatasjon av blodårene, noe som resulterer i økt blodstrøm. Den forbedrede blodstrømmen i hodebunnen sikrer at mer oksygen og næringsstoffer kommer til hårsekkene, noe som øker hårveksten. Dets bedøvelsesegenskaper er ansvarlige for å lindre tørrhet og irritasjon.

Hvordan bruke peppermynteolje for hårvekst

Peppermynteolje kan brukes alene eller infusjon med den andre balsamen eller håroljen. Imidlertid er det viktig å merke seg at bare litt av det kommer til hårets røtter når det tilføres andre produkter, og kan derfor ikke være nyttig.

Du kan imidlertid velge å blande gresskarolje og peppermynteolje for hårvekst, og med riktig oppskrift kan du få mest mulig ut av begge oljene.

Du trenger bare omtrent 15 dråper peppermynteolje og to spiseskjeer fulle av gresskarfrøolje. Bland de to oljene i en glassflaske med en dråpeåpning.

Når blandingen er klar, tilsett noen dråper i håndflaten og masser hodebunnen med blandingen i ca 20 minutter. Fokuser på området som føles skallet, irriterende eller med tynt hår. Dekk til hodet med et håndkle, og la oljen stå over natten for å vaske dagen etter.

Innpakning

De fleste hårpleieprodukter har et snev av oljer, inkludert avokadoolje, aloe vera olje, peppermynteolje og gresskarolje. Alle disse oljene spiller en betydelig rolle i hårveksten, selv om du kanskje ikke vet om innholdet er nok til bemerkelsesverdige effekter.

For de som foretrekker gresskarolje og peppermynteolje for naturlig hårvekst, ville det beste alternativet være å forberede en løsning med riktig konsentrasjon av begge oljene. Du kan kjøpe peppermynteolje og gresskarolje av høy kvalitet fra en anerkjent kilde og blande.

Du kan føle deg litt stikkende når du søker, men det bør ikke forårsake mye bekymring. Det er en egenskap ved peppermynteoljekomponentene. Imidlertid kan for mye brenning bety at du har feil proporsjoner, men likevel bør det ikke forårsake mye alarm.

Skyll oljen og prøv en mindre andel peppermynteolje. Oljene vil begynne å gjøre sine under, og på kort tid vil resultatene tale for seg selv.

Andre produkter som er fordelaktige for hår:

  • Bruk av vaselin og kolesterol for hårpleie
  • Okra, agurk og løksaft for hår
  • Glyserin, gelatin og mangosmør for hår

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave