Topp 10 kort askeblond frisyre å prøve

Innholdsfortegnelse

Si farvel til messingtoner, askeblondt hår er inne! Sesongens kjøligfargede farge fjerner gult fra håret og tar opp fargetoner som sølv og grått. Få det hele til å føles friskt med en kort og sassy kotelett som er lett å ta vare på og enda lettere å rocke.

De beste askeblonde frisyrene

Fortsett å rulle for å se våre topp 10 korte askeblonde stiler for å inspirere til ditt neste trekk.

1. Ash Blonde Balayage

For langvarig hårfarge er det beste alternativet å be om askeblond balayage på kort hår. Balayage vokser vakkert ut takket være den naturlige, malte effekten. En nissebob med en dyp sidedel plasserer disse høydepunktene foran og i midten.

2. Ask Ombre

Å vise frem røttene dine er en annen stor trend. Gjør det med vilje med kort askeblondt ombrehår. Når det er gjort riktig, vokser ombre ganske sømløst og fungerer på korte nieseskår og bobber med tekstur og lag.

3. Lysblond Bob

Dette utseendet er i utgangspunktet platina, men det er de kule undertonene som frisker opp dette lyse askeblonde korte håret. Korte bobs er flotte for blondiner fordi de er lette å ta vare på og skjuler brudd bedre enn lange låser kan.

4. Ash Blonde Pixie Fade

Bare den dristigste av babyene kan trekke av veldig kort askeblondt hår. En fade detalj tar dette utseendet til neste nivå. Denne middels fade er summet kort i nakken og smalner inn i en flersjiktet nisse.

5. Pixie With Dark Roots

Kort askeblondt hår med mørke røtter kan virke edgy, men blir feminint og kraftfullt når det slides tilbake. Legg til en kald toner i hele håret slik at de mørke røttene inneholder den samme sølvfargede tonen.

6. Blond Pixie With Undercut

Kule toner er akkurat det din korte, edgy stil trenger. Lag et askeblondt nieseskår med underskår for å vise frem dine nydelige kinnben. For ekstra dimensjon, hold håret en skitten blondine på den underskårne delen av håret.

7. Ash Blonde Babylights

Legg til askeblonde høydepunkter på kort hår for å gjøre din nåværende blonde farge lysere. Fine babylights skaper den perfekte blandingen på låsene dine for en helt naturlig følelse. Hold messingtoner i sjakk med en sjampo av lilla eller sølv av høy kvalitet.

8. Askeblond på mørk hud

Hver hudtone kan bli sval, blond, så lenge du finner det rette utseendet på hudens undertoner. Dette korte askeblonde håret for svart jente inneholder mer sølv enn blondt for å fungere best med det mørke håret på baksiden av hodet.

9. Hakkete Pixie Bob

Korte, hakkete kutt er spesielt gode for babyer med fint hår. Fokuser kul, lysblond farge på smellet og håret rundt ansiktet ditt for å åpne øynene og komplimentere huden med ferskenfarget undertoner.

10. Ash Blended Bob


Bruk en rekke nyanser for å gi det blonde håret alvorlig dybde. Be stylisten din om å blande mørkere, gyldne striper med lys og kul blond for å jobbe med din naturlige farge og legge til interesse for ditt generelle utseende.

Askblondt hår fungerer bra på en rekke korte frisyrer. Lag en helt isete stemning eller bruk babylights for å blande aske inn i resten av håret ditt. Uansett hvordan du styler bob- eller pixie -snittet ditt, ser du sikkert trendy og frisk ut.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave