21 Amazing Box Braids frisyrer med farger (2022 trender)

Har du noen gang prøvd eskefletter med farge? Visste du at du kan kjøpe flettet hår i forskjellige morsomme farger? Ville det ikke vært perfekt å ha håret i fargerike eskefletter?

Helt siden vi var små jenter har vi vært fascinert av verden av fargerike spektrum. Så vi ønsket at alt skulle komme i så mange nyanser og nyanser.

Som voksne blir vi fortsatt tiltrukket av disse spektrumene og finner dem interessante nok til å bruke dem i garderoben vår. Derfor går noen av oss den ekstra milen og går med fargerike boksfletter som et middel til å fange, enda mer, oppmerksomhet til seg selv i sosiale arrangementer.

Overraskende fungerer det som en sjarm! Så hvis du er klar til å leve mens du er ung, bør du prøve denne fargeteknikken.

Hva er oppsiden av eskefletter med farge?

Det som lager falskt flettet hår som kommer i uendelige farger, er fordelene som følger med det. Men kort sagt, du kan oppsummere dem med:

  1. Midlertidig; dette passer alle jenter som liker å bytte farge like ofte som de skifter antrekk. Så det gir deg sjansen til å prøve nye farger med håret ditt uten å faktisk dø det.
  2. Ingen skade; så lenge du tar vare på håret og behandler det med riktige hårprodukter (fuktighetskrem daglig) og vasker det ofte nok.
  3. Ingen smerte; for den som lurer på om installasjonsprosessen for faux fletter gjør vondt, er den 100% smertefri!
  4. Ingen aldersgrense; fordi alle kan rocke farger fra små barn til eldre. Denne frisyren kjenner definitivt ingen generasjonsgap!

DIY: Hvordan få fargerike boksfletter?

Hvis du liker å lage dine egne frisyrer, eller hvis du har lavt budsjett, kommer du til å bli forelsket i denne opplæringen gjør det selv! Den har alt du trenger å vite fra nybegynnertips og triks til trinnvis detaljert prosedyre og en koblet youtube for å hjelpe deg med å visualisere den enda mer.

Nødvendige verktøy:

  1. Gummihansker
  2. Syntetisk flettehår.
  3. Sprayflasker.
  4. Gni alkohol.
  5. Speedball akryl blekk.

Trinn mot en fargerik verden

  1. Børst håret til det er flokefritt. (Eller syntetisk hår)
  2. Bland sprit og akrylblekk i en sprayflaske.
  3. Spray blandingen på håret du vil farge.
  4. Pensle blandingen gjennom.
  5. La håret suge inn fargen.
  6. Fønk håret for å fremskynde prosessen.
  7. Skyll håret med vann til det er rent.
  8. La håret tørke.
  9. Installer faux box flettene.

Tips: Bruk plast til å legge ned håret før du sprayer det for å unngå å skape rot i rommet ditt og holde det pent. Videre vil bruk av plast forhindre deg i å kaste bort blekk.

Fakta du må være oppmerksom på

Før du starter det med håret som dør, er det noen ting du bør huske på:

  • Du kan bruke utradisjonelle døende produkter som stofffargestoff til å farge syntetisk hår eller ferdige faux fletter.
  • Friske farger krever en blond, blond base kombinert med grått eller hvitaktig flettet syntetisk hår.
  • Hvis du vil ha en lys farge, må du huske at syntetisk hår bare blir mørkere når du farger det.
  • Unngå å tilsette for mye vann og alkohol i sprøyteflasken for å forhindre at den levende fargen blir tynnere.
  • Bruk mindre vann hvis du vil ende opp med en sterk og pigmentert farge.

Boksfletter med farge

#1. Red Box Braids

Rød er en populær farge som kommuniserer makt til den som observerer den. Fletter både korte og lange ser nydelige ut i denne dristige fargen. Utseendet er best når det er gjort med middels eller små fletter, selv om jumbo -stiler tidvis kan fungere. Hud med gule undertoner gir det perfekte tonale komplimentet.

#2. Burgundy Box Braids

Burgund kommer til den fargerike hårscenen som en mer dempet versjon av en dristig rød stil. Utseendet er flott for å legge til en fargefarge uten å virke for høyt. Prøv det på huden med rosa undertoner og rock det over hodet eller på den øvre delen for å kontrastere med barberte sider.

#3. Blue Box Braids

Lag et dristig utseende med disse vakre, lyseblå flettene. En ombre -stil med mørkere nyanser ved roten vil forsterke utseendet ditt og blande seg best med din naturlige rotfarge.

#4. Brown Box Braids

En enkel brunettstil er flott for lysere hudtoner. Hvis du skal beholde fargen din mer grunnleggende, bytter du opp den grunnleggende boksstilen i hodebunnen og prøver dette store diamantformede mønsteret.

#5. Multicolor Box Braids

Hvem sier at du trenger å holde deg til bare en farge? Vis frem din livlige personlighet med et flerfarget utseende som denne. Fletter kan være små, mellomstore eller jumbo, i henhold til dine personlige preferanser. Når det gjelder valg av farger for utseendet ditt, husk, jo mer desto hyggeligere!

#6. Honey Blonde Box Braids

Lag et nydelig uthevet utseende på de fargerike eskeflettene. Vi elsker dette utseendet i alle nyanser, men en honningblond variant er den perfekte tilnærmbare inspirasjonen. Legg til mørkere fletter under og innarbeid de lysere blonde nyansene på hårets ytre lag for en naturlig følelse.

#7. Grey Box Braids

Grå er en enorm fargetrend i disse dager. Den isete fargen gir det perfekte komplimentet til huden med varme undertoner. Rock denne stilige fargen ved å bære flettene dine eller knytte dem til en søt toppknute.

#8. Orange Box Braids

Denne fargen er absolutt fet, og derfor foretrekker vi den i en kort bob -frisyre. Den kan selvfølgelig brukes på lange fletter, men det er å foretrekke på mellomstore eller små fletter. La noe av ditt mørke, naturlige hår titte gjennom på noen få punkter for en naturlig stemning.

#9. White Box Braids

Icy fargetoner er definitivt i stil i disse dager, så hvorfor ikke prøve dem på din lange, flettede stil? Denne nøytrale fargen fungerer på praktisk talt alle hudtoner og rotfarger, noe som gjør den elsket av alle. For et subtilt utseende, prøv små fletter som disse.

#10. Boksfletter med høydepunkter

Flettene dine fortjener like mye nydelig dimensjon som alt annet hår. Legg til to eller flere fargetoner for en uthevet effekt som tar flettene dine til neste nivå. Denne stilen inneholder karamell og oransje for et varmt utseende som passer til lysere hudtoner som magi.

#11. To-tonet boksflett

Kan du ikke bestemme deg for bare en farge? Et to-tonet utseende er absolutt dristig, men absolutt morsomt. Nøkkelen til dette utseendet, når du har bestemt deg for at det er noe for deg, er å velge to gratis farger, for eksempel denne dristige røde og lyseblå.

#12. Rainbow Box Braids

Av hensyn til den indre barnestemmen som stadig presser deg til å være hensynsløs, vill og fri, bør du prøve disse utsøkte regnbue -flettene. Fordi hvorfor takle dilemmaet med å velge bare en farge når du kan velge dem alle? Dette er definitivt den ekstremt fargerike frisyren til alle.

#1. 3. Egg Plant Purple Vennligst

En annen teknikk er å velge din favorittfarge og vise den som fokuspunkt for ditt kommende frisyrmesterverk. For eksempel gjør jenta på bildet ovenfor aubergine -lilla nyanse til limet som binder hele designet hennes sammen. Derfor prøver hun å gjøre utseendet perfekt ved å koble sminke (øyenskygge og leppestift) til hårfargen.

#14. Fargerike vendinger

Noen ganger er det ikke nok å flette og dø håret ditt for å gi deg nok nydelige reaksjoner fra arrangementets publikum. Så du vil kanskje gjøre ting interessant ved å øke designet ditt med en vridd presentasjon. Fest deretter vridningen på plass ved å bruke noen få bobby pins for å sikre at de varer og gjøre det gjennom hele arrangementet uten ytterligere "hendelser".

#15. Monokrom sølvflett

Det er enkelt å fange alles oppmerksomhet i et arrangement. Det er imidlertid vanskelig å sørge for at de aldri glemmer deg. Følgelig må du gå med noe som den sterke kontrastfaktoren som et dristig førsteinntrykk. Så glem aldri kraften i høy kontrast mellom fargen du velger for dine syntetiske fletter og din naturlige hud. For eksempel skiller den afroamerikanske jenta på bildet ovenfor seg ut på grunn av hennes monokrome sølvblonde hår.

#16. Det snakker!

Tingen med flerfargede fletter er at de er den typen fargerike eskefletter som gjør alt arbeidet for deg. For med en fet stil som den trenger du ikke å svette! Den flammende blandingen av de livlige fargene i en inspirasjonsskål taler for seg selv og trosser din tro ved å ta begrepet livløse objekter til et helt nytt nivå av kreativitet. Det er på måten disse forskjellige fargene krysser hverandre som gjør håret hennes så skummelt og interessant.

#17. Fargerike flettede undersnitt

Selv dårlige undersnitt kan formes pent når de behandles med et fargerikt preg. Så neste gang du går for den edgy flettede undersiden, må du huske på at noen farger kan gjøre underverker når du har noen minutter til overs før den store forfallsdatoen dukker opp!

#18. Ombre -effekt

For å skille seg ut fra den fargede hårbølgen, kan du alltid prøve den falmende ombre -effekten for spesielle fargerike eskefletter. Så enten det er grønt, gult eller oransje, bare bland disse fargene sammen og bruk fade-in-faktoren for å legge til litt teft.

#19. Gule eskefletter

Å kombinere en ny tekstur som garn syntetisk hår med en prangende gul nyanse og bokstavelig talt øredobber i planet, er enda en effektiv måte å få alle til å droppe det de gjør og vende sin udelte oppmerksomhet til deg og bare deg! Dessuten, hvis du hater det når håret ditt stadig kommer i ansiktet ditt, og hvis du er klar for praktisk bruk, kan du alltid holde håret opp i boller! Til slutt, ikke glem å pusse et smil mens du flaver ditt eksotiske utseende.

#20. Pen i rosa

Leter du etter et ganske rosa jentete utseende? Prøv hele den rosa fargepaletten med disse pittoreske garnfarger. Fordi de ikke bare lager et slående og vågalt design, men også kan øke motepoengene dine med en faktor 10!

#21. Sommervibber

Ingenting skriker sommer som et perfekt farget hår med en mengde farger for å gjøre hvert øyeblikk minneverdig og verdt. Tross alt kan du alltid koble fargene til et kult og dypere konsept ved å få hver farge til å telle på noe som gjør sommeren til den beste tiden på året. For eksempel gul for den lyse solen, brun-oransje for din sexy solbrune hud, blå som den klare himmelen, osv. Bare vær kreativ!

Opplæringsvideoer:

Hvis du har det travelt og vil ha flettene dine farget opp i løpet av noen få sekunder, kan du alltid bruke hurtigsprayfargen akkurat som vist i denne YouTube -opplæringsvideoen nedenfor.

Imidlertid, hvis du vil gjøre det på den riktige profesjonelle måten, er det en detaljert opplæringsvideo for hver nybegynner av hårstyling der ute!

Mer fargerike boksfletter




Endelig har fargerike boksfletter kontinuerlig vokst over denne radioaktive nye tiden til den ble veldig populær. Så bare gå med disse spektrumstrømmene og gi etter for den finurlige verden av nyanser og fargetoner for å krydre sommerutseendet ditt.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave