12 inspirerende vinklede bobber med smell for 2022

Er det på tide med et nytt hårklipp, og du er ikke helt sikker på hva du vil ha? Hvorfor ikke vurdere en vinklet bob med smell?

Disse trendy frisyrene har kort hår på baksiden og langt hår foran som hjelper til med å ramme ansiktet ditt. De skarpe eller myke vinklene er flatterende for stort sett alle ansiktsformer og er morsomme å leke med, da du kan lage en rekke utseende med de forskjellige hårlengdene.

Stilige vinklede bobber med smell

Disse 12 vinklede bobber med smell vil vise deg hvordan du gjør overgangen, slik at du kan føle deg som et helt nytt nivå av nydelig!

1. Langvinklet Bob med smell

For rett hår, sløv smell som møter øyenbrynene, eller kommer litt forbi par med en vinklet bob for en elegant frisyre du kan føle deg trygg på å ha på kontoret.

2. Kortvinklet Bob med smell

En kort vinklet bob som stopper bare en tomme forbi ørene er veldig parisisk. Myke rette smell er ikke for tykke til at du ikke kan ordne dem på din egen måte, og teksturen bak gir en frodig kropp.

3. Middels vinklet Bob

Denne mellomstore boben med smell har krymper i ender i stedet for de tradisjonelle bølgene overalt. Rett smell og et halvhakket snitt legger til detaljene.

4. Vinklet Bob med Side Bangs

En vinklet bob får et nytt utseende med en sidedel og side-feide smell. Unngå å rette håret hele veien, slik at du beholder den teksturerte følelsen.

5. Stacked Angled Bob med smell

Den stablede vinklede bobben er morsom å eksperimentere med farge på. Her gir myke lilla høydepunkter på mørk blond en litt edgy, litt punk stemning.

6. Vinklet blond bob med smell

Hvis du alltid er klar for sommeren, velg en honningblondin for den bølgete vinklede boben og smellet. Fargen vil også varme opp ansiktshuden din.

7. Blunt Bangs for Angled Bob

Gi bitete smell et sløvt snitt for en moderne vinklet bob -frisyre. Glatte pin-straight lokker med hårspray mot krus, og du vil garanteres en god hårdag hver dag!

8. Thin Angled Bob med smell

Ingen hår savnes på baksiden av denne vinklede boben for tynt hår. Det presise snittet kombinert med korte, stykker lag og flere nyanser av blonde gir en nydelig frisyre full av volum.

9. Vinklet tykk Bob med smell

For tykt hår vil de korte lagene av en vinklet bob trimme ned på bulk og skape en mer håndterlig frisyre for deg. Vær dristig med kontrastfarger for høydepunkter.

10. Wavy Angled Bob med smell

For å oppdatere din lange eller korte hårklipp, er vinklet bob ditt svar. Den rette smell og bølgete kroppen med blonde høydepunkter er et vakkert par - alle vil kopiere utseendet ditt!

11. Lagdelt vinklet bob med smell

Ikke bare gir lagene i denne vinklede boben deg stor kropp og bevegelse, men regnbuens farger garanterer at du blir lagt merke til overalt - på en god måte!

12. Vinklet Bob med smell for rund ansikt

Har du et rundt ansikt? Vinklede bobber vil gi deg gaven til å ramme ansiktet ditt perfekt slik at det forlenger det. Større kropp i ryggen og et side-feid smell er de myke berøringene du trenger i frisyren din.

Så, der har du det. Hvorfor ha bare en kjedelig kort hårklipp når du kan ha en vinklet bob med smell? På et rundt ansikt gir skarpe vinkler en slags konturering, mens myke vinkler på firkantede og hjerteformede ansikter er mindre harde. Du vil ikke bare ha lag for sexy kropp vennene dine vil misunne deg for, men vinkler i massevis. Og når det gjelder farge, jo dristigere jo bedre.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave