Big Afro frisyrer - Se fantastisk ut med afrohår

Når vi snakker om stor afro, mange menn synes å tro at det bare er en afro -frisyre å følge, og det er det, men vi er her, og vi gir deg ikke en eller to, men seks afro -frisyrer for deg å se og prøve!

Big Afro frisyrer

Vi har listet opp 6 trendy ideer for styling big afro for moderne gutter.

1. Rosa Afro med avsmalnende undersnitt

La oss starte denne listen med et smell. Denne rosa krøllen er en flott måte å rocke den klassiske big afro -stilen. Selvfølgelig må du bleke håret først og deretter farge det med et mykt rosa/tyggegummirosa hårfarge for å se slik ut.

Deretter kan du be din frisør om å gi deg en skyggefull krøllete underskæring som deler den øvre delen av afroen din fra resten av håret ditt. Sist, men ikke minst, pust ut krøllene dine med en afrokam, og du er ferdig.

2. Long Down Curls for Black Guys

Ikke alle Afro må være helt avrundet og presset opp, du kan også rocke denne frisyren ved å bære dine naturlige krøller ned akkurat som denne frisyren.

For å gjøre dette må du la håret vokse lenger enn vanlig. Du kan til og med hjelpe til med å forme krøllene med hårkrem+hårgel og dine egne fingre, vri rundt og trekke den ned. Legg til avsmalnet skjegg for å gjøre det kantigere.

Populære krøllete skjeggstiler å kopiere

3. Low Fade Afro

Som vi nettopp sa, trenger ikke alle afro -frisyrer å være store og helt avrundede. En annen god måte å la krøllene dine vokse og fortsatt få en afro på er å bare la den fremre delen av håret vokse.

I mellomtiden må du sørge for å barbere sidene og baksiden hver måned, men ikke berøre krøllene som vokser foran; sørg for å hele tiden fukte dem for å hjelpe dem med å vokse.

4. Langt krøllete hår presset foran

Blant de store afro -frisyrene for å prøve å mestre dette i 2022, er denne definitivt i toppen! Hvis du allerede prøver å vokse den øverste delen av håret ditt, er det veldig enkelt å style det på denne måten!

Du trenger en lue (ikke en lue) og deretter style håret ditt til å falle i pannen. Hvis du vil få krøllene dine til å se bedre ut enn noen gang, kan du først få dem litt våte, vri dem med fingrene og tørk dem deretter med en diffusor.

5. Afro Chili Bowl Haircut

Dette er svært lite vedlikehold, lett å følge større afro -utseende. For å få det, må du klippe ned sidene av håret og sørge for at den øverste delen av håret ditt alltid er den lengste delen, lenge nok til at det kan dekke hodet ned til ørene.

Ikke glem å be barbereren om å trimme ned den øvre delen også for å gi den sopplignende formen du ser på dette bildet! Sist, men ikke minst, del alltid den øverste delen av håret ditt nedover i midten.

7. Langt afrohår med brune tips

Sist, men ikke minst, kan du prøve denne afro -frisyren! For å få de brune lysere tipsene må du kanskje bleke og deretter farge håret for å få fargen, men hvis håret ditt ikke er svart, kan du kanskje gjøre det uten å bleke det.

Når det gjelder selve stilen, må du dele håret ditt i midten og puffe krøllene slik at du faktisk ikke kan se midten. Deretter er det bare å vri og trekke afroene dine for å få dem til å se større ut.

6. Natural Curls med Taper Fade

Et annet flott stort afro -utseende du kan prøve er å gjøre dine naturlige krøller større for å få din afro til å se større og fyldigere ut også. Du kan gjøre dette ved å gi krøllene litt form med fingrene mens det fortsatt er vått.

Hvordan vokse din afro

Tro det eller ei, å vokse ut en afro, selv som afroamerikaner, er ikke så lett som du kanskje tror, ​​og det krever mye tålmodighet for å komme inn i det store afro-livet og faktisk kunne ha nok hår til å stil det som du vil.

Nå er det to hovedmåter du kan få stort afrohår på. En, gjennom en stor kotelett, og to, gjennom å ta ordentlig, dyp omsorg for ditt nåværende hår. La oss snakke om de to alternativene.

Klipp håret ditt

Å klippe eller klippe håret ditt er trolig den raskeste, beste måten å få en større afro på, siden det umiddelbart eliminerer alle skadene du kan ha gjort på håret ditt gjennom årene og lar det vokse sunt fra starten.

Selvfølgelig betyr det å kutte alt håret at du må vente mye tid før det vokser tilbake, men det vil være verdt det. I tillegg kan du begynne å style det som du vil når det vokser tilbake.

Utrolig krøllete frisyrer med høy topptoning for menn

Ta vare på ditt nåværende hår

Hvis du ikke vil kutte alt håret ditt, kan du begynne med å ta vare på håret du allerede har. Dette betyr å bruke de riktige produktene for menns krøllete hår, ikke påføre varme, og generelt lære deg selv hva som er bra og hva som ikke er for krøllete hår.

Annet enn det, for å vokse et stort afrohår må du bruke en skikkelig kam som IKKE bryter dine naturlige krøller! (spoiler alert. De fleste vanlige kammer gjør fryktelig skade på håret ditt), det innebærer også mye fuktighetsgivende, håndformede krøller og unngå å gre det for ofte.

Som hovedregel bør du ikke vaske håret ditt for ofte (det fjerner de naturlige oljene fra håret!), Og sist, men ikke minst, trimme det ofte nok til at du gradvis begynner å bli kvitt den skadede delen.

Sørg deretter for å tørke den opp med en hårføner og en diffuser, og bruk den i den laveste innstillingen. Når den er tørr, bare rist den litt for å gi den en "uforsiktig" touch, og du er ferdig.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave