20 av de heteste kjendisene med blondt hår (2022 oppdatering)

Kjendiser med blondt hår vil være ikoniske og i stil nå og for alltid. Det er den klassiske hårfargen som andre naturligvis har, mens andre må farge håret for å få det. I tillegg kan håret ditt være kort, mellomlangt eller enda lengre. Din favorittskuespillerinne, Instagrammer eller til og med idrettsutøver har eller slitt blondt hår.

De vugget håret til filmopptak, hendene på den røde løperen, fotografering og andre hendelser. Det blonde håret har fått dem til å se på isdronningens utseende, varme bobs og til og med kult platina. Hvis du vil bli blond, sjekk ut guiden nedenfor for kjendiser som rocker med sitt blonde hår.

Kjente kvinnelige kjendiser med blondt hår

Her er 20 kjente kjendiser med blonde frisyrer.

Skuespillerinner med blondt hår

Her har vi listet opp 10 av de mest populære blonde kjendisene for at du skal bli inspirert.

1. Kristen Stewart

Husker du kjærligheten som Twilight -serien mottok med den vakre hovedrolleinnehaveren? Jeg vedder på at du gjør det, men du husker ikke at hun hadde lyst hår nå, gjør du? Kristen Stewart er en av de fremtredende naturlige blonde kjendisene som hadde mørke lokker i løpet av skjermtiden. Hennes jordbærblonde hår er vakkert, omfangsrikt og langt.

2. Jennifer Lawrence

Nok en blond kjendis som vi kjenner og elsker på grunn av hennes fantastiske rolle i sultespill -trilogien og også for hennes ikon Katniss -flettestil. Men visste du at hun er en naturlig blondine? I likhet med Emma rocker hun mange frisyrer i forskjellige farger, spesielt for de forskjellige rollene hun må spille i filmene sine. Vi elsker hennes blonde hår hver gang hun bestemmer seg for å bruke det.

3. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe er en av de mest populære amerikanske skuespillerne. Hun ble opprinnelig født med blondt hår. Hun ville spille hovedrollen i filmene sine med sitt blonde korte, krøllete hår. Hun så alltid fantastisk ut spesielt fordi stilen var nydelig med hennes korte blonde hår. Hun ble aldri bedt om å endre hårfarge for noen skudd eller rolle hun ville gjøre.

4. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon er en annen vakker kjendis med naturlig blondt hår. Hun bærer sitt blonde hår i de fleste filmene som vi har sett her. Håret hennes ser vakkert kort, mellomlangt eller langt hår ut.

5. Sofia Vergara

Hvis du går tilbake til Sofias barndomsbilder, er hun vakkert langt blondt hår. Hun er en kjendis med naturlig blondt hår, men foretrekker mørkt brunt eller brunett hår, spesielt i TV -opptredener. Av og til vil hun rocke sine vakre blonde lokker. På dette bildet var hun på Emmy Awards 2014 hvor hun rocket BH -stropplengde blondt bølget hår.

6. Angelina Jolie

En av de mest kjente blonde kjendisene. Med de forskjellige rollene som Angelina har spilt i mange filmroller, kommer den med forskjellige hårfarger. Imidlertid elsker vi henne i blondt hår. Det øker hennes skjønnhet og får henne til å se ungdommelig ut. Dette bildet er en ung Angelina Jolie som nettopp hadde fått en pause i filmindustrien.

7. Emma Stone

Hvilken farge har Emma Stone ikke rocket og sett vakker ut i? Hun har på seg svart, brun, brunette og til og med rød! Nei, hun har for tiden blondt hår, og vi er alle her for det. Hun er en naturlig blond kjendis, så vi tenker at det er derfor hun alltid bytter farger for å prøve nytt lenge. For nå går hun tilbake til den gamle henne.

8. Mandy Moore

Du vil huske Mandy Moores blonde hår fra hennes popstjernedager. Imidlertid steg hun til umiddelbar berømmelse i sin fantastiske forestilling i den romantiske filmen. Imidlertid vil vi aldri glemme hennes blonde hår hun ville rocke i sine sangdager. Hennes blonde hår fikk henne til å se ungdommelig og morsom ut.

9. Ellen Pompeo

Vi kjenner Ellen Pompeo fra den mangeårige såpeoperaen, Grey's Anatomy. Som hun fra starten har hatt lyst hår gjennom alle sesonger. Og vi elsker henne i den. Hun er en fantastisk skuespillerinne med vakkert blondt hår.

10. Blake Lively

En vakker og inspirerende kjendis med blondt hår. Blake Lively gyldenblondt hår imponerte oss alle da hun spilte hovedrollen i sladderjenta. Hun får det til å se uanstrengt og så kongelig ut. Vi står ved det blonde håret blake livlig for alltid.

Kjendis kvinnelige sangere med blondt hår

Vi har listet 5 kvinnelige sangere som rocket blondere hår som ingen gjorde.

11. Katy Perry

Som en naturlig blondine debuterte denne kjendisen i sitt mørkebrune hår, men vi er alle her for hennes blonde hår. Hun bruker den vanligvis krøllete eller rett, noe som ser bra ut begge veier. Tror du hun har en preferanse? Det gjør vi ikke. Men vi er alle her for blonde hår -selfies.

12. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne ser kongelig ut med sitt blonde hår. Hun pleier å gjøre det veldig kort og rocker forskjellige stiler. Hun har gjort en pixie cut, mohawk, bob og så mange andre utseende. Blondt hår passer naturlig til Kelly siden det er hennes naturlige hårfarge. Hun er en av de ledende sangerne for ikke å snakke om blonde kjendiser.

13. Carrie Underwood

Carrie brast videre til countrymusikkskjermen med sitt vakre blonde hår. Hun har byttet blondt hår ved å legge til mørke høydepunkter gjennom det og til og med gå lysere. Alt i alt har vi elsket hennes vakre blonde lokker som hun ser vakker ut i.

14. Blonde Diva -Rihanna

Rihannas lagdelte blonde hår er vanligvis i form av parykker, vev og til og med fletter. Vi er imidlertid alle hår for det. Rihanna den ikoniske blonde kjendisen ser vakker ut i hvilken som helst hårfarge, stil og hårlengde. Vi vil gjerne at hun skal gå tilbake til blondt hår.

15. Beyonce

Denne blonde kjendisen har rocket blondt hår som alltid. Fra Destiny Childs dag har Beyonce rocket blonde hårfletter som hovedvokalist. Sjelden bruker hun andre hårfarger, blond er hårfavoritt. Hvis du noen gang har lurt på hvorfor Beyonces hårfarge er lysebrun i motsetning til mørk brun. Vi elsker hennes blonde hår i fletter, boller, vev og til og med parykker.

Kjente blonde kjendiser på sosiale nettverk

Dette er de fem blonde blonde kjendisene som bryter internett med sine blogger eller opplæringsprogrammer.

16. Emily Henderson

Emily er en interiørarkitekt som ble blogger. Hun deler sin kunnskap om å skape den plassen du ønsker og elsker gjennom sitt nettsamfunn. Hun har også 6 75 000 følgere på Instagram som sjekker inn daglig med henne for å se hva hun driver med.

17. Justine Ezarik

En av de berømte SNS -kjendisene med blondt hår. Hun er populært kjent som iJustine på youtube med nesten 4,5 millioner abonnenter. Hun deler sin kunnskap om alt om spill, matlaging og til og med teknologi. Hun er en vakker sandblond jente som gjør alt. Hun skryter også av 1,4 millioner følgere på grammet.

18. Lele Pons

Lelepons er blant de største kvinnelige innflytelsene i verden. Hun har mer enn 7 millioner abonnenter på youtube og 21,5 millioner følgere på gram. Hun lager morsomme videoer på youtube for sin lojale fanskare. I alle videoene hennes rocker hun sine vakre blonde lokker.

19. Nikki Tutorials

Nikki -opplæringsprogrammer debuterte på youtube med sine opplæringsprogrammer for bombe sminke. Siden Instagram har hun imidlertid fått et større følge. Hun viser fanen sin hvordan hun lager disse vakre sminkeutseendet på et budsjett. Dessuten er hennes champagneblonde hår med svake bølger hennes signaturutseende for hver opplæring eller Instagram -bilder.

20. Whitney Simmons

Vi avslutter vår liste over kjendiser med blondt hår med Whitney. Hun dreper på treningsstudioet daglig og deler treningsøktene og fremdriften med oss ​​på youtube. Ikke bare er hun et dyr under treningsstudioet, men hun spiser også magert rent og ønsker at vi skal gjøre det samme. I hver video, innlegg eller bilde blir Whitney sett og vugger med sitt vakre blonde hår, enten det er ute eller i en hestehale.

Hvem er din blonde blonde kjendiser og hvem vil du prøve?

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave