10 fantastiske to fletter for menn (2022 trender)

Innholdsfortegnelse

Ja, menn går for to fletter frisyrer også. Siden verden nå utvikler seg, blir alt mer vanlig blant begge kjønnspartiene, som faktisk er kule, for nå kan til og med menn knytte sine lange låser til en flette eller to fletter uten at noen dømmer dem for deres valg.

Manly Two Braids frisyrer

I denne artikkelen i dag har vi diskutert 10 utrolig forskjellige måter å style håret ditt i to fletter frisyre med ganske mange episke måter å bruke dem på.

1. To fletter med en underskæring

Å ha en avsmalnet underskjæring og ingen anelse om hva du skal gjøre med det øverste håret, kan være et problem. Ikke bekymre deg, da vi har gitt deg en god idé om to fletter-frisyrer for å flette håret ditt fra begge sider for å gi deg det hip-hop-utseende som rock!

2. Dobbelt flette med en toppknute

Hvis du ikke liker følelsen av at hår stadig kiler i nakken din når du går rundt, ville det å gjøre to fletter til en fin mannebolle gjøre livet mye lettere og vil også gi en illusjon av en blomsteraktig bolle på toppen.

3. To fletter med høydepunkter

Blekning av det øverste håret ville gitt et fint utseende hvis du knytter dem til to fletter for menn. Håret er mørkt i bakgrunnen, og bare flettet som blekes ville dukke opp fra frisyren som ser superkul ut.

Beste flettede frisyrer for svarte menn

4. Sikksakk-delende doble fletter

Å ha en enkel mellomskille er bare for vanlig. Hvis du føler deg heldig, bør du prøve å gjøre en sikksakkavskjed sammen med denne frisyren for to fletter for menn.

5. Faded Undercut Double Dutch Braids

Hvis du har en underskæring og topphåret ditt er tykt og langt, bør du gå for denne to flettede stilen. Undersnittet er avsmalnet og det øverste håret er bundet i to tett bundne nederlandske fletter som når helt ned til der håret ender.

6. To lange flettede pigtails

Hvis du har vakre lange låser som du vil unngå å komme over ansiktet ditt, så gå for flettede pigtails. De er i trend, og de er også de enkleste å style to fletter for menn når du ikke har mye tid å bruke på å style håret ditt.

7. Blondt hår doble fletter

Hvis du vil ha en ny stor frisyre som helt endrer stil og utseende, så gå for et helt blondt hårutseende. Lag to nederlandske fletter og bind det til en fin bolle ved kronen på hodet. For å virkelig understreke den doble nederlandske flettede frisyren for menn, få en underskæring som ville berolige blekematerialet med en naturlig hårfargetone.

8. Corn Row Middle-Parted 2 Braids

Corn-row hår er veldig vanlig blant menn som har afrohår. Det hjelper med å holde håret pent og pent på plass uten å måtte style det hver gang du vil gå ut. Hvis du har langt hår, bør du lage to fletter på hver side og trekke resten av håret tilbake til en fin liten knute.

9. Dutch Corn Row Dutch Dutch Braids

Hvis du er minst bekymret for å åpne maisrader, så gjør en annen frisyre over det, da denne ville hjelpe deg med å bruke mindre innsats i håret ditt. Bare del håret i seksjoner og lag to nederlandske fletter på hver side som forbinder endene av begge flettene til en.

Menns boksfletter med utvidelser

10. To-mot-to franske fletter

Hvis du liker å ha fletter i håret ditt, vil det å se på et to-mot-to-utseende oppfylle kravet ditt perfekt. I denne frisyren for to fletter for menn lager du to tynne franske fletter på hver side og lager igjen to under de øverste som tar alle fire tilbake i en knute.

Å legge til en underskæring ville forbedre stilen med et moderne preg.

Vi har vist to flettemenn i så mange former nå at du må være villig til å lage en i håret ditt og se om det virkelig får håret ditt til å føles godt og stylingsverdig. Det er ingen skam å gjøre noe som en gang bare var for det motsatte kjønn, for nå er alt rettferdig og mer akseptabelt så lenge man føler seg glad for det.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave