Er VO5 sjampo virkelig bra for håret ditt?

Innholdsfortegnelse

Vo5 sjampo er billig. Betyr det at de er dårlige? Hvis du går til internett, finner du mange forskjellige anmeldelser, som motsier hverandre. Årsaken er: det finnes ikke en allsidig sjampo.

Hvis du ikke har prøvd Vo5 -sjampo før og lurer på om det er bra for låsene dine, vil jeg anbefale å se på ingredienslisten.

  1. Natriumlaurylsulfat -En vanlig ingrediens som brukes i sjampo for rengjøring og lagring av skum. Så denne utgjør ingen trussel mot håret ditt, og du vil neppe se mange sjampoer uten det.
  2. Cocamidopropyl Betaine - Et vanlig overflateaktivt middel som er avledet av kokosnøtt alle. Det letter overflatespenningen og gjør sjampoen lettere å skumme.
  3. Ammoniumklorid - pH -regulator.
  4. Vitamin E - Et flott vitamin for å hjelpe håret ditt til å vokse sunt og skinnende.
  5. Vitamin B5 og vitamin A - Nyttige vitaminer for å helbrede håret ditt og gi det tilstrekkelig næring.
  6. Vitamin C og vitamin D. - Tiltrengte vitaminer som hjelper låsene dine til å motstå miljøfaktorer og forhindre splittede ender.
  7. Octoxynol-9 - Denne vanlige sjampoingrediensen regnes også som en sensibilisator, noe som kan føre til en allergisk reaksjon. Det kan inneholde urenheter som kan forårsake helseproblemer.
  8. Tetranatrium EDTA - Forbedrer effekten av kosmetiske konserveringsmidler, reduserer vannhardheten. Det har et lavt toksisitetsnivå, men kan være skadelig når det brukes i store doser.
  9. DMDM Hydantoin - Antimikrobielt middel, konserveringsmiddel. Det kan forårsake problemer for personer som er allergiske mot formaldehyd.
  10. Sitronsyre - pH -regulator. I USA trenger den ikke engang å være oppført som en ingrediens hvis den bare brukes til pH -regulering.

Som du kan se når du ser på ingredienslisten, inneholder Vo5 -sjampoen nyttige komponenter for å stimulere hårvekst og gi næring til lokker. Når det gjelder farlige ingredienser, ser det ut til at bare Octoxynol-9 utgjør et problem, men mengden er så liten at den ikke skal skade.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave