10 beste nederlandske fletteopplæringer på YouTube

Hvis du noen gang har sett Nederlandske fletteopplæringer, da må du ha lagt merke til dens likhet med fransk flette. Bølgene er krøller av flettet som ligner på franske fletter mens det også er en fletning med tre tråder.

Populær nederlandsk fletteopplæring

En perfekt nederlandsk flette gir et montert utseende ettersom sidestrengene alltid kommer under den sentrale tråden. Du kan pynte ut flettens utseende med blomster og perler. En nederlandsk flette er for alle, enten du er voksen, en liten jente eller en middelaldrende kvinne.

1. Dobbel nederlandsk fletteopplæring

EN dobbel nederlandsk flette er spillet med hendene dine. I dobbel nederlandsk flette smelter to fletter sammen. Lag to halvdeler av håret og velg hår som er nær pannen. Tynne tråder gir en fin flette, og du bør ikke rote tråder for å forhindre grovt utseende. Mister flettet lett på slutten.

2. Fremhevet Crown Dutch Braid

Har du tynt hår og vil du ha en vevingsfrisyre? Ikke bekymre deg, for vi er her for å dele uthevet opplæring i kronhollandsk flette med deg. Det gir et puffete utseende ved å tilføre volum til håret ditt.

Alt du trenger er å skille tre tråder fra den ene siden av hodet og gjenta de samme trinnene igjen og igjen. Bruk bobby pins til å justere flettet fra baksiden.

3. Formell flettet Updo

Det er en annen enkel, men elegant frisyre som tar sekunder å gjøre. Middels hårspray, 4-5 bobby pins og en padlebørste. Denne frisyren er ideell for sommerfunksjoner når du ikke vil åpne håret.

Fronten på Formal Braided Updo er som en markert krone mens du er en bolle på baksiden av hodet.

4. Flower Dutch Braid Tutorial

Trådene i denne frisyren går sammen og lager en blomstform. Frisyren tar bare 7-10 minutter å være ferdig. Velg håret fra forsiden av ansiktet og begynn å lage en flette.

Det gir sikksakk -form fra forsiden og baksiden av hodet mens den nedre delen av flettet er pakket inn for å få et blomstrende utseende.

5. Nederlandsk hestehale med flere teksturer

Hestehale med flere teksturer er en unik stil for langt hår, ettersom den viser hele detaljene i håret og gir verdi til din stil. Flettet lar deg lage forskjellige varianter som du kan velge i henhold til ansiktsform og krav.

6. Dutch Messy Bun and Fishtail Braid

Det er en kombinasjon av fishtail og rotete nederlandsk bolle. Frisyren gir deg et enestående utseende for fester og skiller deg ut fra mengden. Den rotete konsistensen blandes med løse knuter for å tilføre volum til frisyren.

De beste nederlandske flettene for kort hår

7. Long Double Dutch Braid

Denne doble nederlandske fletteopplæringen er for langt og rett hår. Frisyren svarer på behovene til både uformelle dager og fester. Hvis du har tynt hår, må du gjøre ryggsøylen for å få et puffete utseende.

8. Nederlandsk Fishtail Faux Hawk

Leter du etter en stilig festfrisyre? Ikke stol på skremmende boller og rette hår, ettersom nederlandsk Fishtail Faux Hawk-frisyre gir ditt mellomlange hår et eksepsjonelt utseende. Følg opplæringen og sørg for at hårnål og sløyfe blir gjort på den beste måten, med mindre du vil forstyrre det sofistikerte utseendet på frisyren.

9. Dutch Braid Rose Hairstyle

Rose i midten av frisyren skiller den fra nederlandsk blomst flettet frisyre. To fletter brukes. Den ene brukes til å lage blomst mens andre henger på baksiden. Langt og mellomlangt hår er ideelt for denne frisyren.

10. Nederlandsk Same Side Braid

Samme side nederlandsk flettefrisyreopplæring guider deg til å håndtere tungt hår på en flott måte. Det forblir på samme side og holder håret borte fra ansiktet. Perler og hårbånd kan brukes til å øke skjønnheten i frisyren din.

  • Dutch Braid + Bun Styles
  • Dobbel nederlandske fletter
  • Nederlandske franske fletter
  • Nederlandsk flettekrone

Fletter gjør alltid sin plass i den siste frisyren, men ovennevnte Nederlandsk fletteopplæring lar deg lage forskjellige og fengende frisyrer med en liten modifikasjon. Stedet for krøller og flikker er alltid der mens ingen frisyre bruker mer enn 15 minutter. Velg den for håret ditt og nyt skjønnheten din med et nytt perspektiv!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave