Spiral Perm Vs. Vanlig perm: 5 viktige forskjeller

En perm er en fin måte å gi håret volum og sprett. Hvis du har naturlig fint, rett hår, bør du vurdere å spørre stylisten din om en perm.

Selv om det er noen gode metoder for midlertidig krølling av håret ditt, er en perm en fin måte å gjøre en permanent endring på.

Kjemiske behandlinger brukes til å endre måten hver hårstrå oppfører seg. Når du har bestemt deg for at du er klar til å forplikte deg til en perm, må du bestemme deg for en spiralperm vs vanlig perm.

Forskjellen mellom spiralperm og vanlig perm

Her er 5 hovedforskjeller mellom en spiralperm og vanlig perm.

Krøllene

En av nøklene forskjeller mellom spiralperm og vanlig perm er formen på krøllene. Med en spiralperm kan krøllene ha forskjellige størrelser og lengder. Størrelsene på krøllene varierer fra små til store. På den annen side er krøllemønsteret i en vanlig perm ensartet. Alle krøllene vil ha samme størrelse og form.

Lengde

Når du vurderer spiralperm mot vanlig perm, bør du vurdere lengden på håret ditt. For å få perfekte spiralkrøller, bør håret ditt være minst 8 centimeter langt fra rot til spiss. Det er mulig å gjøre vanlige permer med flotte hår som er mye kortere.

Volum

En spiralperm gir normalt et mer voluminøst utseende enn en vanlig perm gjør. Selv om en vanlig perm vil bidra til å øke volumet på stilen noe, vil den ikke gi samme dybde som en spiralperm kan.

Retro

En av de viktigste forskjellene mellom en spiralperm og vanlig perm er tiden de fremkaller. En spiralperm minner veldig om 1980 -tallet, mens en vanlig perm kan gi moderne glamour. Hvis du vil lage en retrostil, bør du velge en spiralperm fremfor en vanlig perm.

Fremgangsmåte

Spiralperms utføres ved hjelp av spesielle curlingstenger som er satt vertikalt i håret. Stengene er lange og tynne for å skape en spiraleffekt. Når håret er tatt av stengene, bør det forbli satt i flotte ujevne krøller. En vanlig perm utføres med en annen størrelse på stenger som er plassert flatt mot hodet, i stedet for vertikalt. Fortell frisøren din hvilken type krøller du vil ha, slik at de vet hvilken størrelse stang de skal bruke når de lager din vanlige perm.

Noen frisyrer med spiralperm



Noen vanlige permestiler


Spiralpermer mot vanlige permitter

Her er fem store forskjeller igjen kort sagt, slik at du kan fange hovedpunktene.

Spiral perm

Vanlig perm

  • Krøller er forskjellige størrelser og former
  • Krøller er ensartede størrelser og former
  • Bedre for lengre hår
  • Bedre for kortere hår
  • Retro glamour
  • Moderne elegant
  • Maksimalt volum
  • Subtil boost
  • Smale tynne stenger
  • Ulike stangstørrelser brukes

Spiralperms og vanlige perms er faktisk forskjellige stiler, og du må forstå de viktigste forskjellene før du velger en frisyre. Få en perm -stil og rock med den!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave