6 måter å fjerne hårfarge fra huden

Hvis du ofte fargelegger håret, vet du at overføring av hårfarge til huden er en vanlig utfordring, uansett hvem slitsom du er med å ta på deg hanskene. Hårfarge har en tendens til å komme på alt fra klærne til benkeplaten. Hva gjør du når det kommer på ørene, pannen, nakken eller hendene?

Svaret på dette spørsmålet har ikke begrenset seg til ett svar. Faktisk er det en rekke måter å fjerne hårfarge fra huden. Først og fremst vil du alltid rette opp feilen eller ta forholdsregler for å fjerne fargestoff fra huden så snart det blir lagt merke til. Skulle du imidlertid være i stand til å fullføre prosessen med å farge hår med fargestoff før du ser flekken, er det noen få tiltak du kan gjøre for å rette opp uhellet.

Hvordan fjerne hårfarge fra huden

Her er 6 måter som eksperter anbefaler å fjerne hårfarge fra huden din.

#1: Hårspray

For å bruke hårsprayteknikken trenger du en bomullsdott og hårspray. Deretter metter du bomullsdott med hårsprayen. Du vil påføre den mettede bomullsdott på området der du prøver å fjerne fargen. Hårsprayen inneholder en blanding av kjemikalier som vil støtte fjerning av fargestoffet samtidig som huden eksfolieres.

#2: Sitronsaft

For å bruke denne teknikken, bare påfør en rikelig mengde sitronsaft på en bomullsdott eller sminkefjernende pute og gni den på det berørte området. Handlingen forbundet med å gni området for å fjerne hårfargen kan ta litt tid, men du vil begynne å se noen resultater.

Prøv disse hårfargene hvis du har brun hud

#3: Eye Makeup Remover

Visste du at øyesminkefjerner hadde mye større bruk enn å bare fjerne kosmetikk fra ansiktene våre? Det er riktig, og øyesminkefjerner kan brukes til å fjerne fargestoff fra huden.

Bare bruk løsningen på en sminkefjerner og forsiktig, med en bevegelse frem og tilbake, starter prosessen med å fjerne fargestoffet. Det blir ikke en enkel prosess; Imidlertid bør det fungere med litt tålmodighet.

Når flekken er løftet, bør du kunne bruke en ren svamp eller et håndkle for å fjerne overflødig eller resterende fargestoff fra huden.

#4: vaselin, babyolje eller olivenolje

I de tilfellene der fargestoffet blir liggende på huden i en periode, må du kanskje bruke noe for å bryte ned stoffet litt. Vaselin, babyolje eller olivenolje er en utmerket måte å gjøre dette på. Påfør gelé eller olje på det berørte stedet med en svamp eller finger. Dette er en prosess med flere søknader. Med gjentagelse bør du begynne å se fargestoffet sakte løfte seg.

De beste hårfargeideene for mørk hud

#5: Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er et mildt rengjøringsmiddel som når det påføres en bomullsdott og deretter på huden kan være veldig effektivt.

#6: Neglelakkfjerner

Neglelakkfjerner er en utbredt teknikk som brukes til å fjerne hårfarge fra huden -men hvis du velger å bruke denne løsningen, vær forsiktig, ettersom aceton kan være irriterende for huden.

Anbefalt:

  • Slik gjenoppretter du naturlig krøll etter varmeskader
  • Hvordan fjerne farge fra grått hår

Dette er bare 6 måter å fjerne hårfarge fra huden. Enten det skjer i salongen eller hjemme i komforten, er det mange metoder som kan brukes for å kvitte huden med den fryktede fargestofffeilen.

Husk at jo lenger løsningen har vært på huden, eller jo mørkere fargestoffet er, desto mer arbeid må du legge ned for å få fargestoffet av huden! Du trenger ikke å skrubbe for å se resultater, så tålmodighet vil være en kritisk del av veien til suksess.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave