Hodebunnsmassasje og hodebunnsmassasje for hårvekst 2022

Innholdsfortegnelse
Fungerer hodebunnsmassasje? Kan noen av dem virkelig stimulere hårvekst?

I dag roser forskjellige hårpleiebehandlinger og prosedyrer, og en av dem er hodebunnsmassasje. Er det verdt sprøytenarkomanen? Er hodebunnsmassasje en god beslutning for naturlig hårvekst? I dag vil vi snakke om fordeler ved hodebunnsmassasje og nyanser ved å velge og bruke en hodebunnsmassasje for hårvekst, svare på spørsmålene dine og avsløre andre interessante fakta du kan være nysgjerrig på.

Hva er en hodebunnsmassasje?

En hodebunnsmassasje er en prosedyre som ikke bare kan svekke hodepine og hvile etter en hard dag - mange mennesker bekrefter at det også kan stimulere hårvekst og forhindre håravfall. Det er to generelle hodebunnsmassasje teknikker. En av dem innebærer å gjøre prosedyren spesielt med hender og fingre, mens den andre krever bruk av hodebunnsmassasje. I begge tilfeller er målet det samme - å slappe av og få sunnere hår.

Fordeler med hodebunnsmassasje

En riktig utført massasje hjelper til med å utvide arteriene i hodebunnen, forbedrer blodstrømmen til hårsekkene og forlenger til og med hårets livssyklus. I hovedsak påvirker det lave trykket på hodebunnen blodsirkulasjonen positivt, noe som fører til økt oksygenabsorpsjon. Å øke mengden oksygen som leveres til folliklene hjelper håret til å vokse raskere og forbedrer hårtekstur over tid. Dessuten vil massasje av hodebunnen din regelmessig:

- påvirker hodemuskulaturen positivt;

- øke tonen i huden;

- forbedre blodsirkulasjonen;

- normalisere nervesystemet;

- lindre tretthet;

- øke effekten av medisinske produkter for hår.

Prosedyrene kan lindre hodepine, søvnløshet, nakke og occipital smerter. Kosmetiske effekter inkluderer hudfuktighet som er så viktig hvis du håndterer seborrhea eller bare ønsker å styrke hårsekkene og akselerere hårveksten.

Manuell hodebunnsmassasje vs. hårbunnsmassasje

Manuell hodebunnsmassasje er billigere. Imidlertid må du definitivt lære flere gode masseringsteknikker hvis du vil oppgradere ferdighetene dine og virkelig vekke håret og oppmuntre det til å vokse raskere. Tvert imot er det mye mer effektivt å bruke en spesialdesignet hodebunnmassasje, siden det med sin hjelp er mulig å gjøre en effektiv dypvevsmassasje. Jeg anbefaler alltid å blande forskjellige typer massasje. Les videre for å finne ut mer!

Typer hodebunnsmassasje

Hva er den beste massøren for hodebunnen? Egentlig kan du bruke alle hodebunnsmassasjeverktøyene du synes er mest avslappende og hyggelig for deg. I dag er det mange massører som kan hjelpe håret til å vokse tilbake. Du vil se et bredt spekter av massører for hodebunnen din på markedet, fra enkle Jade -steinkam og riper, som slutter med moderne vibrerende innretninger. Valget avhenger av dine individuelle preferanser.

Den mest populære typen hodebunnsmassasjere er selvfølgelig den håndholdte. Dusjhodebunnsmassasjeren er den første som kommer til å tenke på om noen spør om massører i hodebunnen. Vel, det er et godt og budsjettvennlig valg. Den kalles også sjampobørsten og den kan brukes til både vått og tørt hår.

Jade -kammen er en kam laget av den helbredende Jade -steinen. Du må allerede ha hørt om Jade -valsene for ansiktet. Kamming har blitt brukt som den kinesiske selvhelbredende behandlingen i tusenvis av år. Det forbedrer blodsirkulasjonen og øker lymfedrenering. Råd: Masser hodebunnen forsiktig med en naturlig Jade -kam, og flytt deretter til baksiden av skuldrene og nakken for å slappe av og lindre spenninger. Ikke stopp. "Kamming" av kroppen bidrar til å redusere cellulitter.

Mange mennesker agiterer for elektriske massører i hodebunnen og til og med akupunkturmasserende hjelmer. Mindre smarte hodebunnsmassere med roterende massasjehoder og myke silikonbørster er ofte vanntette; så de kan også brukes i dusjen. En annen type elektriske massører er trådbunnmassasje. Slike massører er ganske effektive, men noen av dem er ikke bærbare. Hvis du vil ha en hodebunnsmassasje når som helst, selv under turer, velger du trådløse modeller eller de som kan lades via USB.

Massering av børster med terapi med rødt lys blir mer og mer populært. Det er rapportert at de gjør håret mykere etter noen få bruksområder.

Det er til og med DIY -opplæringsprogrammer som viser hvordan du lager en hjemmelaget massasje av hodebunnen av en hvilken som helst billig visp: Bare skjær metallstengene, gjør dem jevnere ved hjelp av en tang, dypp endene i silisium eller lim, og det er det. Masser hodet forsiktig ovenfra og ned, fra kronen til ørene.

Hvordan massere hodebunnen for hårvekst?

Hvis du skal massere hodet med fingrene, enten det er i dusjen eller i løpet av dagen, husk å unngå overdreven trykk på hodebunnen. Gjør myke, sirkulære bevegelser over hele hodebunnen. Du kan gjøre det før og etter en dusj eller når som helst.

Hvis du bruker en hodebunnsmassasje, bør du følge nesten de samme reglene, men prosedyren vil være mye mer effektiv. Du bør også bruke sirkulære bevegelser og middels eller til og med lett trykk.

For å øke effekten av hodebunnsmassasje for å få håret til å vokse tilbake, anbefales det å påføre essensielle oljer. Du kan blande en av dem med en bærerolje, for eksempel kokosnøttolje, og la blandingen ligge på håret i minst 30 minutter. Velg oljer etter din hårtype.

ofte stilte spørsmål

- Hvor ofte skal du massere hodebunnen for hårvekst?

Det avhenger av hva målet ditt er. For å regrodere håret ditt, forbedre tykkelsen og forhindre hårtap, bør du gjenta prosedyren daglig, minst 1-2 ganger.

- Hvor lenge skal du massere hodebunnen for hårvekst?

Tiden som brukes på en prosedyre bør ikke være mindre enn 5 minutter. For bedre effekt anbefales det å massere hodebunnen i minst 10 minutter per prosedyre.

- Kan hodebunnsmassasje forårsake hårtap?

Nei. Hvis prosedyren utføres forsiktig, mister du ikke et eneste hår.

- Hva skjer hvis du masserer hodebunnen hver dag?

Daglig massasje vil bidra til å forlenge hårets vekstsyklus, øke hårsekkenes vekst, lindre tretthet og til og med forbedre hårtekstur.

- Hjelper massører i hodebunnen med flass?

Ja, fordi hodemassasjere eksfolierer hodebunnen, og dermed bidrar til å fjerne døde hudceller og flak. Enhver situasjon er imidlertid annerledes. Kontakt en spesialist hvis du har alvorlige hår- og hodebunnsforhold.

Hodebunnsmassasje negative effekter

Kan du overmassere hodebunnen din? Nei. Til du slipper å klø det til blødning. Den eneste uønskede effekten kan være behovet for å vaske håret oftere. Det er også bedre å unngå å massere hodebunnen hvis den er skadet, lymfeknuter er betent og arterielt trykk eller kroppstemperatur er over normen. Leserne spør også om massering av hodebunnen kan få håret til å falle ut. Du vil definitivt merke mer hårfelling, men bare fordi disse hårene er blant de 100 per dag som uansett må falle ut.

Som du ser, er en god og vanlig hodebunnsmassasje en perfekt måte ikke bare å slappe av, men også for å forbedre hårveksten og gjøre håret tykkere. Selv om det er stor mulighet for å gjøre det med fingertuppene, vil denne prosedyren være mer effektiv hvis du bruker en av de ovennevnte massasjene i hodebunnen. Videre kan du alltid finne en dyktig massasjeterapeut som vil gjøre jobben for deg. Svært ofte har spasalonger tilbud som inkluderer hodebunn og helkroppsmassasje og ansiktsmasker, så undersøk litt og gi deg selv en gave!

Utvalgt bilde: jcomp - www.freepik.com

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave