12 hotteste varme hårfarger trender i 2022

Hvis du vurderer en varm hårfarge, er det viktig at den du velger komplimenterer hudens undertoner. Lyse og mellomstore hud med kjølig, nøytral eller fersken undertoner ser bra ut med motstridende varmt hår. Når det gjelder dyp hud med varme undertoner, får solfylte fargetoner som karamell frem den naturlige dybden i huden din.

Varme hårfarger som passer ditt utseende

Nedenfor er 12 varme hårfarge ideer for å få deg til å se ditt absolutt beste ut.

1. Light Honey Blonde

Honning er en flott nyanse for varmt blondt hår hvis hudtonen din er rettferdig. Du vil ikke at blondinen din skal være for varm og bli messing. Sporadiske touch-ups med sølvtoner på hårets ender bør gjøre susen.

2. Nydelig ingefær

Ekte rødt hår er så nydelig og spesielt egnet for lys hud. Varmt ingefærhår er sjeldent, enten det er naturlig eller farget akkurat av en profesjonell. Bruk håret rett eller med løse bølger for en jordnær, naturlig stemning.

3. Karamelltoner

Denne varme karamellhårfargen er sannsynligvis den mest populære og enkleste å ha på. Kjendiser den bronde effekten av dette sexy håret fordi det passer for nesten alle. Sørg for å lyse håret mest rundt ansiktet for å lyse utseendet ditt.

4. Varm Golden Blonde

Blondiner ser flotte ut med dybden, så kjør mørkere blonde striper gjennom dette gylne håret. Så mye som vi elsker dette lange prinsessehåret, er fargen som denne nydelig på selv de korteste klippene.

5. Varmt kobberhår

Et annet godt valg for rødhårede er varmt kobberhår. Vanligvis ser denne jordfargen best ut på lysere hudtoner, så den skiller seg ut. Enhver lengde vil gjøre, men en hakelengde bob føles spesielt frisk.

6. Lett kanel

Middels hudtoner er godt egnet for farger som kanel. Varme brassy brune hårfarger som dette ene paret med mørkebrune øyne og mørke øyenbryn som en sjarm.

7. Rødbrunt hår

Varmt rødbrunt hår er ideelt på hud med kule undertoner. For litt kontrast, hold håret ved røttene noen få nyanser mørkere. Dette vil gjøre vekstprosessen sømløs og strekke tiden mellom fargeavtaler.

8. Bronde Balayage

Hvem sier at du må holde deg til bare en farge? Denne varme balayage -hårfargen bør legges til den nedre halvdelen av håret for å lyse opp skitne blonde eller lysebrune lokker mens du arbeider med den generelle fargen.

9. Lett sjokoladehår

Kule hudtoner som oliven trenger varme, så en koselig sjokoladefarge vil gjøre. Strategisk lysere varm hårfarge med høydepunkter i endene og på små biter som rammer ansiktet ved hjelp av balayage -teknikken.

10. Lett karamellblond

Som et lettere alternativ for varm hårfarge for olivenhud, fungerer karamell som en sjarm. Lyse høydepunkter og mørke, men likevel dimensjonale røtter er en stor trend, så prøv det hvis du har middels hud.

11. Gult hår

Av alle de varme, røde frisyrene på listen inneholder denne de fleste hintene av rødt, som lener seg mot kobber. Det er spesielt levende på huden med ferskentoner som skyller over kinnene.

12. Sandy Blonde

Alles idé om en perfekt blondine er annerledes, men sandblond er en populær. Dette er fordi den er fleksibel og egnet for de fleste lyse og mellomstore hudtoner. Skitten blond, gylden og lys blond jobber sammen i harmoni om dette enkle utseendet.

Det flotte med denne gløden er at den fungerer på blondt, rødt og brunt hår. Det er imidlertid best når det står i motsetning til kule hudtoner. Av alle våre varme nyanser, hvilken er din favoritt?

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave