20 eksotiske burgunderrøde hårideer for 2022

Burgunderrødt hår er varmt i disse dager. Hver hudtone kan rokke denne fargen, men det er regler for hvordan du får den perfekte matchen. Gyldne hudtoner fungerer med en varm burgunder med brun, mens kule gule, rosa og ibenholt undertoner passer til nyanser med rødt og lilla.

Inspirerende burgunderrøde frisyrer

Burgund - den fargerike blandingen av røde, rødbrune, lilla og brunette fargetoner gir en utpreget farge så rik som fløyel. Les videre for å se våre 20 beste burgunderrøde hårideer for bobs, langt hår og alt i mellom.

1. Burgund Rød + Bob

Bobs er så enkle, enkle og stilige måter å bruke den morsomme nye hårfargen på. I tillegg holder de håret sunt, spesielt hvis du nettopp har farget håret ditt eller farget håret ofte.

2. Rubinrød Burgund

Denne burgunderfargen er det nærmeste vi kommer ekte rødt på denne listen. Denne rubinfargen er perfekt på varme hudtoner og virker på håret både kort og langt- så lenge det er hydrert for fargevedlikehold.

3. Pixie Bob

En pixie bob er et ideelt klipp for jenta som ønsker kort burgunderrødt hår. Disse høydepunktene er hovedsakelig fokusert på forsiden av ansiktet. Mørk, naturlig farge holdes for dybde og for å gi en jordet følelse.

4. Mørk rød burgunder

Dette kan være den perfekte burgunderrøde hårfargen for svarte jenter hvis huden din har mye varme. Denne dype fargen inneholder mye brun og en skvett rød for å virkelig balansere utseendet ditt.

5. Brunette Roots

Et par centimeter med røtter pleide å være flaut. Mange kvinner er glade for at det nå er en trend. Bare sørg for at din naturlige brunettfarge matcher og falmer godt inn i den nye fargen din.

6. Maroon Burgund

Å legge brun farge til rød vil gi deg en rødbrun burgunder. Det er også noen kule hint av lilla i denne mørke burgunderrøde frisyren. Legg til noen rosa striper for leken dimensjon.

7. Mahogny burgunder rød

Burgunderrødt hår i mahogny inneholder mye rødt. Dette fungerer godt på lys hud med rosa undertoner. Feiende smell og en sidedel gjør at dette ser elegant og søtt ut.

8. Rødvin Burgund

Dette røde vin burgunder håret er ganske rødt, men inneholder en myk tone. Dette utseendet er absolutt dristig, men vi elsker det på lange, rette låser og andre enkle stiler.

9. Red Velvet Burgund

Hvor rik er denne røde fløyel burgunder hårfargen? Nøkkelen er en perfekt fremhevingsjobb og mange fuktighetskremer for å gi håret en fløyelsaktig glans.

10. Black And Burgundy Ombre

Svart til burgunderrødt ombrehår ser så flott ut i en kul tone. Hvis du vil at det meste av håret ditt skal beholde den røde fargen, starter du ombreen bare noen få centimeter ut fra din del.

11. Kul Burgund

Olive hudtoner ser bra ut med burgunderhår som lener seg mot den kule siden. Dette vil legge til en naturlig balanse i det generelle utseendet ditt. vi elsker det på denne slanke middels frisyren.

12. Lagdelt middels burgunderhår

Lag gir bevegelse til fint eller tynt hår som kan mangle sprett. De ser også tilfeldigvis flotte ut i dype farger. Tenk på denne fargen hvis du ønsker å bytte mellomhår.

13. Burgundy Red Braids

Cornrows, fôr i fletter og til og med boksfletter ser så flotte ut som burgunderrødt hår på brun hud. Denne fargen gir en subtil og sofistikert måte å bære en fet ny farge. Legg til sjarm eller perler for å kle tingene opp.

14. Tousled Long Bob

Dette burgunderrøde bølgete håret er nydelig og lett å ha på. En lang bob er søt på kvinner i alle aldre og så lett å style. Denne rike fargen kommer virkelig til live på forvirrede bølger. Bobs er sunne for hår og perfekte for alle anledninger.

15. Rød Burgund Balayage

Denne sanne røde fargen fungerer for burgunder rød balayage -frisyre når grunnfargen din er svart eller mørk brun. Nøkkelen til å få dette utseendet til å fungere er en vakker blanding. Myke bølger skader heller aldri.

16. Krøllete Pixie Med Undercut

Denne krøllete burgunderrøde frisyren er ikke bare edgy, men den er så søt og funksjonell. En barbert underskjæring gjør stylingen så mye enklere og viser frem fantastiske, krøllete sidelegg.

17. Burgund høydepunkter med svarte lavlys

Kombiner burgunderrøde høydepunkter med svarte lavlys gir håret ditt en dimensjon. Stylisten din bør fokusere svart farge på den nedre delen av håret og la den burgunderfargen være på det meste av håret på toppen.

18. Slank og rett

Flotte markeringsjobber taler for seg selv når håret ditt er silkeglatt. Rett burgunderrødt hårfarge kan være enkelt, men ingen kan si at det ikke er nydelig.

  • Burgunderhår med blonde høydepunkter
  • Korte røde frisyrer
  • Burgund Plum hårfarge
  • Rødt hår med smell
  • Rød + fiolett hårfarge

19. Mørk Burgund Balayage

Denne frisyren bruker også balayage -teknikken, denne gangen med en lilla nyanse. Det fungerer bra for babyer med mørkt hår og kule hudtoner.

20. Glatt Burgund Bob

Bobber passer for nesten hver kvinne og gir den perfekte paletten for å prøve mer eventyrlystne farger. Lys opp ditt brunette hår eller ta den klassiske røde på et burgunder-farget eventyr for din slanke og fine bob.

Som du kan se, kan burgunderrødt hår gjøres på en rekke måter. Så lenge du har komplimentert hudfargen din, er kutt og styling igjen i hendene dine. Vi håper du har funnet en farge du virkelig liker.

I slekt:

  • Beste fargedeponerende sjampo for rødhårede
  • Røde frisyrer for jenter med grønne øyne

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave