Hair Glaze: A Quick Guide With Photos - Hairstyle Camp

Har du noen gang hørt om hårglasur? Hvis ikke, er det på tide at du oppdager dette fantastiske produktet du har savnet! Hårglasur gjør virkelige mirakler for manen din og hårfargen din! Den er ideell for alle nyanser og nyanser, ombres, alle hårtyper og kutt!

Hva gjør en hårglasur

Denne fabelaktige prosedyren annonser polerer og glans til enhver hårtype. Hvis den er sprø og grov, får den trådene til å se sunne og blanke ut. Det er ikke en nærende eller fuktighetsgivende behandling; mer sannsynlig fungerer det som en toppstrøk for hver tråd.

Hårglasur reparerer ikke de splittede endene dine, den fungerer mer på utsiden, og får hårfargen til å se intens og levende ut. Det kan gjøre en stor forskjell for aspektet av håret ditt og kan få din nydelige nyanse til å se iøynefallende igjen!

Hvordan påføre hårglasur

Du kan finne hårglasurbehandlinger selv i apotek, og enkelt gjøre denne prosedyren hjemme. Selvfølgelig kan du også velge profesjonell omsorg, men de du kan søke på selv er betydelig billigere. Du har også muligheten til å kjøpe den fra salongen og bruke den hjemme; det er opp til deg! Bare husk, hårglasur og hårglans er forskjellige.

Også, hvis du vil unngå noe komplisert, finn en hårglasur som ikke trenger å blande flere ingredienser og er enkel å påføre. Det vil belegge håret og bli som et skjold som beskytter det.

Når du bruker glasuren, må du sørge for at du har alt du trenger. Selv om det ikke er like skadelig som det permanente fargestoffet, har en glasur fortsatt kjemikalier, så du må beskytte hendene dine med hansker.

En kam med en spiss ende hjelper deg med å skille håret, og du kan bruke en børste for å spre produktet over alt. Ta også et håndkle eller noe annet du kan finne for å tørke den ekstra glasuren fra pannen, nakken og tipsene på ørene. Du vil ikke få flekker overalt, ikke sant?

Men la oss gå på hvordan du bruker hårglasuren; det er lett! Du må konsentrere deg mer om tipsene fordi røttene er sunne og ikke trenger for mye av produktet.

  • Du kan også bruke dine bare hender til å distribuere produktet. Trenger ikke å være så presis som du er med fargestoff, men sørg for at hårglasuren går overalt.
  • Bruk kammen for å dele håret i mellomstore seksjoner, tilsett glasuren og gjenta prosedyren for resten av håret.
  • På hver eske finner du instruksjoner om hvor lang tid du skal ha produktet på trådene.
  • Skyll, sjampo og pleie som vanlig.

Ulike hårglasurfarger

Hårglassfarger er ikke permanente hårfarger fordi de ikke trenger inn i hårskaftet; de dekker det bare. De inneholder ikke peroksid, og det betyr at du ikke kan skade håret ditt fra å bruke produktet! Det var akkurat på tide å kunne endre hårfarge uten å ødelegge den, ikke sant?

Glasuren sitter ikke så mye på håret, men hei, her er den lyse siden: du trenger ikke forplikte deg til bare en farge. Det forsvinner på en eller to uker, og når du er ferdig, får du en ny hårglasurfarge eller bare oppdaterer den gamle nyansen. Og alt uten at håret skader!

1. Rødt hårglasur

Rødt hårglasur fungerer ikke på et mørkt hår fordi det ikke inneholder peroksid eller blekemiddel. Du kan vurdere å bruke det på lysere hår eller velge det for å gi det røde håret et løft av farge og glans!

2. Grå hårglasur

Grå hårglasur kan forvandle dine blonde lokker til noe imponerende som eksemplet ovenfor! Bruk så mange rør som nødvendig for å være sikker på at du dekker alt håret jevnt! Hvis du vil bevare denne fargen, vil en glasur være et virkelig hjelpemiddel fordi den setter et skjold på hver tråd, slik at fargen ikke lett forsvinner.

3. Svart hårglasur

Hvis du er en svart kvinne som ønsker å gjenopplive sin naturlige nyanse, vil en svart glasurfarge få hvert hårstrå til å skinne! Det vil reflektere lyset, og manen din vil virke mer strukturert.

4. Brunette Hair Glaze

Så nydelig sjokoladebrun farge! Det ser helt nydelig ut, og du kan få det samme utseendet ved å velge en karamellskygge. Få en lang bob -hårklipp, noen høydepunkter, og kast de lange smellene på den ene siden. Stil også noen bølger hvis du vil ha et bekymringsløst utseende.

5. Blond hårglasur

Få denne spesielle glansen med en blond hårglasur som ser enestående ut. Vi vet alle at blonde nyanser har en tendens til å falme, men en glasur vil hjelpe deg med å opprettholde den glansen. Det vil også bidra til å forhindre at håret ditt floker seg og bli kvitt kruset vi alle hater.

6. Brun hårglasur

Hver gang du vil se fantastisk ut, bruk en mørk brun hårglasur for å bevare den utrolige glansen, som du kan se etter at du forlater salongen. Det vil vare i en eller to uker og vil vedlikeholde eller gjenopplive håret ditt når du føler behov.

Som vi nevnte tidligere, er hårglasurer som ekte skjold som beskytter hårfargen din, men som ikke trenger inn i hårstrengen. Ikke som permanente fargestoffer eller hårglans, disse er ikke invasive og skader ikke håret. De får det bare til å se skinnende ut, berike fargen og hjelpe sprøtt hår til å se sunt ut. Det gjør virkelig en forskjell, og vi anbefaler deg på det sterkeste å få en hårglasur minst en gang.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave