101 beste brysttatoveringer for menn: kule ideer + design (2022 guide)

Brysttatoveringer blir raskt noen av de mest populære tatoveringsideene for gutter. Brysttatoveringer for menn gir det ideelle lerretet for kraftige symboler på styrke, stolthet, lojalitet, mot og maskulinitet. Faktisk, med så mange kule brysttatoveringer å velge mellom, har gutta muligheten til å vise frem de mest elendige designene på brystet og fortsatt dekke dem når det er nødvendig.

Av denne grunn kan brysttatoveringsideer være dristige, meningsfulle og kreative, slik at gutta virkelig kan trykke på hvilken som helst type kunstverk de ønsker. Og hvis du velger riktig design, kan du til og med bestemme deg for å forlenge bryststykket til en full brysttatovering på tvers av begge pekene eller på skulderen, ryggen, armen og ermet.

Selv om det kan virke som en umulig oppgave å velge et fantastisk brysttatoveringsdesign fra de uendelige mulighetene, har vi satt sammen en samling av de beste brysttatoveringene for menn. Fra små og enkle brysttatoveringer til de bare i midten til fulle stykker over hele brystet, disse tøffe brysttatoveringene vil inspirere deg!

Kule brysttatoveringsideer

Ifølge tatoveringsartister er brystet et ypperlig sted for viltvoksende tatoveringer som strekker seg skulder til skulder og i noen tilfeller til og med på armer og rygg. Menn går ofte med design som utnytter denne flotte eiendommen fullt ut, men små tatoveringer på brystet som holder viktige minner nær ditt hjerte (bokstavelig talt og overført) er også ganske populære.

Til slutt, hvis du allerede har en tatovering på overarmen og skulderen, eller hvis du planlegger en tatovering med full erme, kan du vurdere en tatovering på brystet som en del av et mye større design.

Vingebrystetatoveringen er en av de vanligste ideene for gutter. Englevinger, ørn, fugler, skytsengler og mytiske skapninger som føniks og drage kan se bra ut på brystet.

Videre elsker gutta også å oppdage tatoveringsdesigner for tribal bryst eller bruk av geometriske former for å formidle forskjellige konsepter. Det er også de flere bad boy -stilene som hodeskallen, løven, ulven, tigeren og 3D -designene.

Å få en ensidig brysttatovering på venstre eller høyre side kan være en god avgjørelse for gutter som allerede har en skulder-, overarm- eller halvarmstatovering.

Avhengig av størrelsen på tatoveringen på bryststykket, kan det være umulig å fullføre den på en økt - og dette gjelder spesielt hvis du velger akvareller eller et fargerikt design i stedet for den klassiske svart og grå brysttatoveringen. Det er alltid en god idé å begynne med en skisse av tegningen og deretter skissere den på kroppen din.

Å legge til farge eller fylle ut påfølgende økter kan gjøre tatoveringen din rimeligere og også bidra til å redusere mengden smerte du må håndtere. Når vi snakker om det, mens brysttatoveringer ikke er spesielt smertefulle, kan områder i nærheten av brystvorten, brystbenet, kragebeinet og underarmen være litt ubehagelige.

Beste brysttatoveringsdesign

Enten du vil ha den mest tøffe brysttatoveringen du kan finne, eller om du vil ha noe lite, enkelt og meningsfullt, er du sikker på å finne noen fantastiske eksempler her. Noen er dristige, fargerike og moderne, mens andre er svarte, grå og tradisjonelle, så ikke vær redd for å skyve konvolutten ved å blande og matche forskjellige elementer for å passe din personlige stil.

Her er de beste brysttatoveringene du kan få akkurat nå!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave